Undervisningsmateriale, manuskript og artist talks

Put scenekunst på pensum. Vi strikker gerne både undervisningsguides og undervisningsmateriale sammen til jer, så I tilmed kan komme i teatret i undervisningsregi.

Vi tilbyder ligeledes mulighed for at arbejde med uddrag af manusskripter ved en række udvalgte forestillinger, og er altid klar på dialog med jer i forbindelse med arbejdet med teater i undervisningen. Der er også mulighed for at deltage i artist talks med kunstnere eller at komme bagom scenetæppet i produktionen. Og vi præsenterer skoleforestillinger, hvor vi åbner teatersalen i skolevenlige tidsrum. 

TEMAER OG UNDERVISNINGSFORLØB

Vi samler vores forestillinger i forslag til emner du kan arbejde centralt med i undervisningen. Men også emner, der kan supplere den øvrige undervisning. 

Alle forestillinger er derfor tildelt en række emneord for at gøre det nemmere for jer at finde og arbejde med relevante temaer gennem vores forestillinger. 

I denne sæson er der blandt andet øget fokus på køn/seksualitet/krop, identitet, ungdomsliv/dannelse/psykologi/livet og samfund/politik/medier/internetkultur. 

 

 

 

SKOLEBILLET 60 kr.

Pr. elev ved mindst 10 billetter – herudover en gratis underviser.

 

KONTAKT

Hør mere om forestillingerne, bestil materiale/manusskripter, uddrag m.m.

Skriv til os på info@teatermomentum.dk eller ring til os på 27 89 27 08 – og så finder vi den bedste teaterløsning for dig og din skoleklasse.