Momentum modellen

Hvert år ansætter det kunstneriske råd en ny kunstnerisk ledelse for Momentum. Den nye kunstneriske ledelse sætter sit hold af skuespillere og kunstnere, og sammen bliver de sæsonens volume. De har nu et år og tre forestillinger til skabe deres kunstneriske retning, der skal skabe flow og fornyelse i scenekunsten, inden de igen skudt ud i det danske teaterlandskab med en fyreseddel i hånden.

Det kunstneriske råd, der består af Sargun Oshana, Kitt Johnson og Thomas Hwan, formulerer en række opgaver, som ensemblet svarer igen på med de tre forestillinger.

Kunstnerisk råd

Sargun Oshana

Kitt Johnson

Thomas Hwan

Bestyrelsen

Søren Friis Møller

Søren Friis Møller, PhD, ekstern lektor, CBS, driver culturaldemocracy.dk, der arbejder med publikums- og organisationsudvikling på kulturområdet. I bestyrelsen for Tempi, Det Danske Filminstitut og Østerbro Teater, og i Museumsrådet for SMK.

Anders Skovgaard

Administrationschef i Odense Symfoniorkester. Debattør, oplægsholder og ordstyrer med fokus på kultur- og byliv. Dynamo – workspace for circus & performing art (formand) Odense Musikudvalg (næstformand)

Henrik Dresbøll

CEO for adfærdsbureauet WElearn A/S med kontor i Odense & København, forfatter & foredragsholder. Særlige kompetencer inden for adfærdsledelse, strategi, forandring & ledelse af kreative videns- og kulturinstitutioner. Medlem af: Momentum, Brandts Kunstmuseum, Odense Filmværksted (Formand), Filmtalent og WElearn A/S

Susan Mose

Rektor på Sct. Knuds Gymnasium. Lærebogsforfatter og oplægsholder. Medlem af bestyrelsen for Danske Gymnasier.

Mikkel A. Kongstad

Kommunikationsansvarlig på Teater Momentum. Komponist, musikskribent og DJ. Medlem af Odense Musikudvalg.

Momentum Vol 1

Momentum Vol 2

Momentum Vol 3

Momentum Vol 4

Momentum Vol 5

Momentum Vol 6

Momentum Vol 7

Momentum Vol 8

Momentum Vol 9

Momentum Vol 10

Momentum Vol 11

Momentum Vol 12

Momentum Vol 13