Hvert år ansætter Det Kunstneriske Råd en ny kunstnerisk ledelse for Momentum. Den nye kunstneriske ledelse sætter sit hold af skuespillere og kunstnere, og sammen bliver de sæsonens volume. De har nu et år og tre forestillinger til skabe deres kunstneriske retning, der skal skabe flow og fornyelse i scenekunsten, inden de igen skydes ud i det danske teaterlandskab med en fyreseddel i hånden.

Det Kunstneriske Råd, der består af Sargun Oshana, Kitt Johnson og Thomas Hwan, formulerer en række opgaver, som ensemblet svarer igen på med de tre forestillinger.

SARGUN OSHANA 
Udråbt som én af sin generations mest talentfulde teaterinstruktører. Dobbelt reumertvinder for årets instruktør i 2019 for 4:48 Psychosis og i 2020 for denungewertherslidelser. Sargun tiltræder stillingen som direktør for Teater Grob 18.01.21.

 

KITT JOHNSON
En levende legende, simpelthen. Koreograf, danser og kunstnerisk direktør for X-act. I 1999 vandt hun Statens Kunstfonds pris for forestillingen Stigma. I 2003 vandt hun en Reumert for danseforestillingen Spejlet og samme år blev Kitt placeret på New York Times top 10 over årets danseoplevelser med samme danseforestilling.

 

THOMAS HWAN 
Skuespiller og instruktør. Du kender ham blandt andet fra at være en del af ensemblet Det Røde Rum på Det Kongelige Teater. Eller som Romeo på Det Kongelige Teaters store scene i Elisa Kragerups iscenesættelse af Romeo og Julie. Han har derudover medvirket i diverse film og TV-serier som Bedrag og Arvingerne, og er næste år med i Hvor kragerne vender. Thomas Hwan er desuden lige straks aktuel som instruktør på Dekalog på Teater Nordkraft.

VOLUME 1

VOLUME 2

VOLUME 3

VOLUME 4

VOLUME 5

VOLUME 6

VOLUME 7

VOLUME 8

VOLUME 9

VOLUME 10

VOLUME 11

VOLUME 12

VOLUME 13

VOLUME 14

VOLUME 15

VOLUME 16