Momentum modellen

Hvert år ansætter det kunstneriske råd en ny kunstnerisk ledelse for Momentum. Den nye kunstneriske ledelse sætter sit hold af skuespillere og kunstnere, og sammen bliver de sæsonens volume. De har nu et år og tre forestillinger til skabe deres kunstneriske retning, der skal skabe flow og fornyelse i scenekunsten, inden de igen skudt ud i det danske teaterlandskab med en fyreseddel i hånden.

Det kunstneriske råd, der består af Sargun Oshana, Kitt Johnson og Thomas Hwan, formulerer en række opgaver, som ensemblet svarer igen på med de tre forestillinger.

Kunstnerisk råd

Sargun Oshana
Udråbt som en af sine generations mest talentfulde teaterinstruktører. Dobbelt reumertvinder for årets instruktør i 2019 for 4:48 Psychosis og i 2020 for denungewertherslidelser. Sargun tiltræder stillingen som direktør for Teater Grob 18.01.21.

 

Kitt Johnson
En levende legende simpelthen. Koreograf, danser og kunstnerisk direktør for X-act. I 1999 vandt hun Statens Kunstfonds pris for forestillingen Stigma. I 2003 vandt hun en Reumert for danseforestillingen Spejlet og samme år blev Kitt placeret på New York Times top 10 over årets danseoplevelser med samme danseforestilling.

 

Thomas Hwan
Skuespiller og instruktør. Du kender ham blandt andet fra at være en del af ensemblet Det Røde Rum på Det Kongelige Teater. Eller som Romeo på Det Kongelige Teaters store scene i Elisa Kragerups iscenesættelse af Romeo og Julie. Han har derudover medvirket i diverse film og TV-serier som Bedrag og Arvingerne, og er næste år med i Hvor kragerne vender. Thomas Hwan er desuden lige straks aktuel som instruktør på Dekalog på Teater Nordkraft.

Momentum Vol 1

Momentum Vol 2

Momentum Vol 3

Momentum Vol 4

Momentum Vol 5

Momentum Vol 6

Momentum Vol 7

Momentum Vol 8

Momentum Vol 9

Momentum Vol 10

Momentum Vol 11

Momentum Vol 12

Momentum Vol 13

Momentum Vol 14

Momentum Vol 15