OBS. Årskortet gælder nu fra købsdatoen, og ikke fra dagen du tager det i brug.

OBS. Alle årskort købt efter d. 30/05 2023 er med automatisk fornyelse, så du ikke behøver at tænke på det om et år. Du kan altid opsige dette ved at logge ind på din medlemskonto på billetto.dk. Du kan altid kontakte os på billet@teatermomentum.dk, hvis der skulle opstå spørgsmål eller udfordringer.

Jeg vil gerne købe et årskort, hvordan gør jeg? Og hvordan bestiller jeg billetter?

Hvordan fornyer jeg mit årskort?

Teater Momentum har gjort det ekstra nemt for dig at fornye dit årskort, da det nu sker helt automatisk! Når dit årskort udløber, vil beløbet automatisk blive trukket fra din konto. Ønsker du ikke denne service kan automatisk fornyelse slås fra på din billetto-konto.

Bemærk: For at være årskortholder hos Teater Momentum skal du oprette en bruger hos Billetto.dk. 

Bemærk: Årskortet gælder fra købsdatoen, ikke fra den dag du tager det i brug.

Hvor finder jeg mit årskort på billetto.dk? Hvor kan jeg selv afmelde, genfinde eller overføre mine billetter? Og hvordan opsiger jeg mit årskort?

Mit navn står på alle billetterne. Gør det noget?

Hos Teater Momentum gør det ikke noget at det ikke er dit navn som står på billetten. Hos os ser vi tit at en køber til mange.

Drejer det sig om årskort billetter, skal alle med årskort billet fremvise deres eget årskort ved indgangen.

Bemærk: Hvis du skal annullere en billet som er købt via en anden, bedes du kontakte personen som har købt billetten til dig, således de kan annullere billetten på dine vegne.

Hvordan køber jeg et gavekort og hvordan bruger jeg det?

Forneden kan du se hvordan du køber et gavekort til et Teater Momentum årskort.

  1. Gå til teatermomentum.dk
  2. Gå til menupunktet ‘Årskort & Gavekort’
  3. Klik på ‘Køb Gavekort’
  4. Vælg herefter hvilken type gavekort du ønsker at købe: et Teaterårskort (600 kr), et Teater ungdomsårskort (400 kr) eller et Musikårskort (300 kr).
  5. Gennemfør betalingen og modtag dit gavekort via mail. 

Bemærk: De nye gavekort kan kun bruges til at købe et årskort med. Købet sker når gavekort-indehaveren møder op på Teater Momentum i Den Røde Bar med gavekortet.

Jeg har købt et gavekort via den gamle billetudbyder, kan det stadig bruges?

For at bruge et gavekort enten fra Teater Momentums gamle billetudbyder (Place2Book) eller de fysiske gavekort (De sorte Hurra-kort), bedes du møde fysisk op hos Momentum for at bruge det.