TEATER MOMENTUM ÅRSKORT

OBS. Alle årskort købt efter d. 30/05 2023 er med automatisk fornyelse, så du ikke behøver at tænke på det om et år. Du kan altid opsige dette ved at logge ind på din medlemskonto på billetto.dk. Du kan altid kontakte os på billet@teatermomentum.dk, hvis der skulle opstå spørgsmål eller udfordringer.

HVER DAG ER EN NY OPLEVELSE!

Giv dig selv og dem, du holder af et helt år med alverdens scenekunst. 

Et årskort til Teater Momentum giver dig fri adgang til en verden af oplevelser for kun 600 kr. Du får adgang til teater, koncerter, dans, poetry slam, talks og virkelig meget mere. Teater Momentum tilbyder oplevelser til dig, der har appetit på overraskelser og intime scenekunstneriske oplevelser, og derfor sætter vi alt fra ny dansk dramatik fra tidens og morgendagens scenekunstnere til koncerter med både nationale og internationale kunstnere på programmet. Ligesom vi gerne udvider oplevelsen og arrangerer diverse talks, smagsoplevelser og andet, der kan forlænge din aften på Momentum.

Med et årskort skal du blot booke dine gratis årskortbilletter til alt det, du ønsker at opleve, og så er du sikret plads i salen. Men vent ikke for længe! Nogle af vores mest eftertragtede forestillinger og koncerter har begrænset antal årskortpladser til rådighed, ligesom der ofte er god rift om pladserne. Så for at sikre dig en plads til disse særlige oplevelser, er det vigtigt at være på forkant og reservere i god tid.
FORDELE OG RABATTER

Engangsfordele*

  • Få en gratis øl
  • Få rabat på husets vin
  • Tag en gang en ven med gratis i teatret
  • Tag en gang en ung under 18 år med gratis i teatret

*Disse tilbud gælder kun hvis du har et fysisk årskort.

Sæsonfordele

  • 50 % rabat på udvalgte forestillinger hos Odense Teater
  • 15 % rabat på hele Klubvenus.dk
  • Gratis adgang på diskoteket Boogies* i Odense

Rabatterne gælder alle typer årskort.

*Begrænsninger på entré kan forekomme på udvalgte dage.

DET KAN DU OPLEVE