ET ÅRSKORT ER TIL DIG SOM VIL HAVE MERE TEATER

Momentum giver dig mulighed for at få scenekunst ad libitum. Med årskortet kan du se lige så mange teaterforestillinger på Momentum, som du vil, så ofte du vil. Du skal blot reservere plads. Få forestillinger i løbet af året vil have et begrænset antal årskortpladser.

ÅRSKORT

Pris: 600 kr.

Med et Årskort har du fri adgang til alle forestillinger i Teater Momentums katalog. Kortet gælder et år. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven med gratis (Reservér din gratisbillet på billet@teatermomentum.dk). Der er rabat på vin i baren.

Årskort som gave

Du kan sagtens købe et årskort og give det til en anden. Årskortet er først personligt i det øjeblik det indløses i Den Røde Bar.

U.25 ÅRSKORT

Pris: 400 kr.

Ligesom et standard Årskort, men bare til dig, som er under eller er fyldt 25 år.

DELEÅRSKORT

Pris: 1500 kr.

Kortet er ikke personligt og gælder for to personer pr. event. Du kan dele kortet med familie, venner, kollegaer, forretningsforbindelser eller ansatte i dit firma.

Kollektivet længe leve!

MUSIKÅRSKORT

Pris: 300 kr.

Med Momentums Musikårskort får du koncerter ad libitum i 12 måneder for 300 kr. Køb et Musikårskort og få fri adgang til alle (ca. 30) koncerter i et år på Momentum.

Kan du ikke få nok af hverken musik eller teater, så køb begge kort og få 100 kr. i rabat. Dvs. 800 kr. for et samlet Musik- og Teaterårskort.

GAVEKORT – VALGFRIT BELØB

Giv et årskort til en ven

Køb et Teater Momentum gavekort til en du holder af. Gavekortet er på et valgfrit beløb og kan indløses i baren til alt fra et årskort til en øl.

BYT DIN BILLET TIL ET ÅRSKORT

Byt din billet til et årskort

Hvis du har købt en billet til en af vores mange events/koncerter, og du på aftenen beslutter at opgradere til et årskort, kan du henvende dig i baren og kun betale differencen.

 

 

DET KAN DU OPLEVE MED ET ÅRSKORT