Momentum giver dig mulighed for at få scenekunst ad libitum. Med årskortet kan du se lige så mange teaterforestillinger på Momentum, som du vil, så ofte du vil. Du skal blot reservere plads. Få forestillinger i løbet af året vil have et begrænset antal årskortpladser.

NYE RABATTER PÅ DIT ÅRSKORT

Som noget nyt kan du nu få rabat på Odense Teaters ‘MÅGEN’ med dit Teater Momentum årskort. Få 75 kr. i rabat på en årskortbillet og 50 kr i rabat på en ungdomsårskortbillet!

Billetter med rabat kan købes via dette link: MÅGEN BILLETTER 

Derudover har vi indgået et samarbejde med Klub Venus, så du ved brug af en kode, kan få 15% rabat på hele deres sortiment! Ønsker du at gøre brug af Klub Venus koden bedes du skrive til os på billet@teatermomentum.dk. Så sender vi den straks din vej!

Yderligere kan du nu også få gratis adgang på Boogies! Begrænsninger på entré kan forekomme på udvalgte dage.

 

OBS. Årskortet gælder fra købsdatoen og ikke når du tager det i brug.

OBS. Alle årskort købt efter d. 30/05 2023 er med automatisk fornyelse, så du ikke behøver at tænke på det om et år. Du kan altid opsige dette ved at logge ind på din medlemskonto på billetto.dk. Du kan altid kontakte os på billet@teatermomentum.dk, hvis der skulle opstå spørgsmål eller udfordringer.

TEATERÅRSKORT

600 kr.

Med et Teater Årskort har du fri adgang til alle forestillinger i Teater Momentums katalog. Kortet gælder et år fra købsdatoen. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven og en under 18 år, med gratis. Der er desuden rabat på vin i baren og en gratis øl på kortet.

Årskort som gave

Køb et Teater Momentum gavekort til en du holder af. Gavekortet er på et bestemt beløb og kan indløses i baren til et af vores mange årskorttyper.

TEATER UNGDOMSÅRSKORT

400 kr.

Ligesom et standard Årskort, men bare til dig, som er under eller er fyldt 25 år.

MUSIKÅRSKORT

300 kr.

Med et Momentum Musikårskort har du fri adgang til alle koncerter hos Teater Momentum. Kortet gælder et år fra købsdatoen.Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven og en under 18 år, med gratis. Der er desuden rabat på vin i baren og en gratis øl på kortet.
BEMÆRK: Det er ikke muligt at købe/fornye sit årskort på andre lokationer/scener end på Teater Momentum. Der kan også forekomme restriktioner på, hvorhenne du kan gøre brug af din gratis genstand på årskortet. Dette gælder dog ikke for forestillinger/koncerter/events som afholdes på Teatret.

ÅRSKORT TILBUD

TEATERÅRSKORT + MUSIKÅRSKORT

800 kr.


UNGDOMSÅRSKORT + MUSIKÅRSKORT

600 kr.


GAVEKORT

Giv et årskort til en ven

Køb et Teater Momentum gavekort til en du holder af. Gavekortet er på et bestemt beløb og kan indløses i baren til et af vores mange årskorttyper.
DET KAN DU OPLEVE MED ET ÅRSKORT