Momentum giver dig mulighed for at få scenekunst ad libitum. Med årskortet kan du se lige så mange teaterforestillinger på Momentum, som du vil, så ofte du vil. Du skal blot reservere plads. Få forestillinger i løbet af året vil have et begrænset antal årskortpladser.

TEATERÅRSKORT

600 kr.

Med et Teater Årskort har du fri adgang til alle forestillinger i Teater Momentums katalog. Kortet gælder et år. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven og en under 18 år, med gratis. Der er desuden rabat på vin i baren og en gratis øl på kortet.

Årskort som gave

Du kan sagtens købe et årskort og give det til en anden. Årskortet er først personligt i det øjeblik det indløses i Den Røde Bar.

TEATER UNGDOMSÅRSKORT

400 kr.

Ligesom et standard Årskort, men bare til dig, som er under eller er fyldt 25 år.

MUSIKÅRSKORT

300 kr.

Med et Momentum Musikårskort har du fri adgang til alle koncerter hos Teater Momentum. Kortet gælder et år. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven og en under 18 år, med gratis. Der er desuden rabat på vin i baren og en gratis øl på kortet.

Kan du ikke få nok af hverken musik eller teater, så køb begge kort og få 100 kr. i rabat. Dvs. 800 kr. for et samlet Musik- og Teaterårskort.

BEMÆRK: Det er ikke muligt at købe/fornye sit årskort på andre lokationer/scener end på Teater Momentum. Der kan også forekomme restriktioner på, hvorhenne du kan gøre brug af din gratis genstand på årskortet. Dette gælder dog ikke for forestillinger/koncerter/events som afholdes på Teatret.

GAVEKORT

Giv et årskort til en ven

Køb et Teater Momentum gavekort til en du holder af. Gavekortet er på et bestemt beløb og kan kun indløses i baren til alt fra et af vores mange årskorttyper.

BYT DIN BILLET TIL ET ÅRSKORT

Byt din billet til et årskort

Hvis du har købt en billet til en af vores mange events/koncerter, og du på aftenen beslutter at opgradere til et årskort, kan du henvende dig i baren og få 20% rabat!

 

 

DET KAN DU OPLEVE MED ET ÅRSKORT