Teater & tapas

Stil din sult eller snack løs inden det går løs.

Bestil en lækker tapas platte fra Klingenberg (rigeligt til en, snack til to) 120,-/100,- for årskortholdere. Smid en flaske vin oveni for kun 140,-

Samarbejdet i år er med Klingenberg Ost & Delikatesser, som sørger for de bedste oste og pølser på deres platter.

Du kan bestille din tapas når du bestiller din billet
eller ring til tlf. 27 89 27 08 senest kl. 12 på dagen.
Ved weekendforestillinger skal bestillingen dog afgives senest fredag kl. 12
Maden serveres en time før forestillingsstart (dog efter ved eftermiddagsforestillinger).

Gør din teateroplevelse til årets julefrokost.

Kulden og mørket masseres nu bedst væk i teatersalens varme, imens du og dine veninder, venner, kollegaer, familiemedlemmer, teaterklub eller hvad-søren nyder en omgang til anledningen sammensat jule-tapas. Vi forsøgte sidste år. Folk elskede det, men så kom corona-nedlukningen. Så nu tager vi revanche. Sammen med dig.

Vi har skræddersyet den perfekte juletapas-platte til dig – og der vil både være en vegetarløsning og én uden svinekød. Så de fleste i selvskabet bør kunne spise med.

 

Pris 160,-/140,- for årskortholdere.

 

Årets julefrokost kan du nyde sammen med Vol. 15’s anden forestilling; På Jorden.

Installationen begynder forskelligt fra dag til dag, da den afhænger af solens bane på himlen. Man kan komme i hele åbningstiden. Maden kan hentes i Den Røde Bar mellem 18.00 – 19.00.

 

Ring eller skriv til os ved større grupper og særlige aftaler eller behov, på tlf. 27 89 27 08 og mail: billet@teatermomentum.dk. Alt kan lade sig gøre. Vi er meget large.

En gruppe er på minimum 6 personer – og så op til hvor mange i nu kan mønstre. Men maden kan også sagtens nydes i selskab med dig selv eller din veninde/ven.

På Jorden kan ses med eller uden tilkøb af mad. Baren er åben til kl. 02.00.

 

Momentums juletapasplatter:

Alt er økologisk og bæredygtigt

Alm.

Dyrlægens natmad

(saltkød, postej m. sky, løg og karse)

Sprængt oksebryst

(sprængt oksebryst m. revet peberrod, peberrodssalat, tyttebær og cornichoner

Varmrøget laks

(laks m. salat, rygeostcreme og dild)

Brie og Juleost m. hybenkompot

Hertil rugbrød, grovflute og smør

Dessert:

Panna cotta m. hindbærpure

Pescetarplatte

Varmrøget laks

(laks m. salat, rygeostcreme og dild)

Æg m. rejer

(Æg, rejer mayonnaise og purløg)

Artiskok creme m. sweet drops

Brie og juleost m. hybenkompot

Hertil rugbrød, grovflute og smør

 

Dessert:

Panna cotta m. hindbærpure

 

 

NOTE: Det er muligt at bestille en ren vegetar platte, her sorteres kød og fisk fra platten.

Uden svinekød

Varmrøget laks

(laks m. salat, rygeostcreme og dild)

Æg m. rejer

(Æg, rejer mayonnaise og purløg)

Sprængt oksebryst

(sprængt oksebryst m. revet peberrod, peberrodssalat, tyttebær og cornichoner

Brie og juleost m. hybenkompot

Hertil rugbrød, grovflute og smør

Dessert:

Panna cotta m. hindbærpure