US US / US ELSE / ELSE US / ELSE ELSE


KINISI

US US / US ELSE / ELSE US / ELSE ELSE

ARTIST TALK 28. MAJ

Din puls er din manifestation i verden. Allerede fra tilblivelsen.

Vidste du, at det ufødte menneskes hjerteslag i livmoderen er 135 slag i minuttet og det svarer til samme antal BPM (beats per minute), som en DJ  bruger til at bringe et gulv fuld af dansende mennesker ind i en tilstand af eufori? At manifestere en kinæstetisk puls på egen krop har potentialet til at føre dig ind i flere erfaringstilstande: Fra afslappet og tilfreds, som når du vugger en baby i søvn, til euforisk og transcendental, som når du bevæger dig til rytmen fra højttalerne til en fest. Din krop bruger bevægelse til at skabe oplevelser.

En immersiv danseforestilling for to dansere og en musiker, der undersøger kinæstetisk oplevelse med udgangspunkt i enkelt puls og to dansende kroppe drevet af en insisterende, lagdelt lydkomposition. Pulsen udvikler sig over tid, imens danserne guider publikum til oplevelsesmæssige og empatiske tilstande, der sammensmelter og multiplicerer såvel performer som publikum.

 

IDE OG KONCEPT Tim Matiakis og det kunstneriske hold / KOREOGRAFI OG MEDVIRKENDE Tim Matiakis og Rachel Tess / LYSDESIGN Jacob Bjerregaard / KOMPONIST OG MUSIK Ulrich Ruchlinski / FOTO Mathias Broe og Kim Bech


VARIGHED 90 MINUTTER


#samtidsdans                  #puls                  #empati                  #transcendental                  #eufori