Hvem er vi? 

Teater Momentum er et lille storbyteater i Odense, der sammen med lillesøsteren Momentum Musik, gør plads til eksperimenterende scenekunst, musik, litteratur, talks og alt muligt andet. Det er ikke kun på scenen, der bliver eksperimenteret. Vi er i evig forandring, og derfor ved vi, at der ikke kun er én måde at lave god kommunikation på. 

Og det er her, vi har brug for dig. Som en del af holdet, kommer du til at arbejde på kryds og tværs med både teateret og musikken, med andre praktikanter og resten af huset.

Hvem er du? 

Du har lyst til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Måske du interesserer dig for eventkoordinering, grafiske opgaver, pressekontakt, videoproduktion og/eller sociale medier? Du er selv med til at definere din rolle. 

Du går på en videregående uddannelse, hvor nogle af de ovenstående opgaver er relevante, f.eks. kommunikation på DMJX eller international virksomhedskommunikation på SDU. 

Du vil være en del af et hold, hvor skrivebords-arbejde går hånd i hånd med spas og fest. 

Har vi pirret din nysgerrighed? 

Så send en ansøgning med lidt om dig selv, din uddannelse, og hvad du interesserer dig for til mikkel@teatermomentum.dk senest den 22.05.23 kl. 23:00. 

Send en mail eller ring på 27 89 27 08, hvis du har spørgsmål. 

Nøj, hvor vi glæder os til at høre fra dig!