TEATER MOMENTUM SØGER TO NYE BESTYRELSESMEDLEMMER

Har du lyst til at gøre en forskel for den ny scenekunst i din by? Har du et stærkt netværk i erhvervslivet i Odense? Brænder du for tanken om Odense som kulturel storby? Er du en stærk forretningsudvikler?

Så leder vi efter dig!

Teater Momentums bestyrelse søger to nye bestyrelsesmedlemmer for en periode på fire år med mulighed for fire års forlængelse. Teatrets kunstneriske udvikling og drift er i god gænge, vi har netop gennemført et succesrigt direktørskifte og indgået ny fireårig driftsaftale med Odense Kommune. Vi værner om den særlige Momentummodel, der betyder, at vi skifter kunstnerisk leder hvert år, men vi har også set behovet for at videreudvikle modellen, så den bliver ved med at være på forkant, både med kunsten og med samfundet i Odense og resten af landet. Teater Momentum blev i 2021 valgt til Årets Teater af scenekunstbranchen (Reumert).

Bestyrelsen er velfungerende og rutineret, og vores kompetencer inden for kunst og kultur, uddannelse, kommunikation og ledelse er vi godt tilfredse med. Men vi har brug for at styrke vores kompetenceprofil med to medlemmer, der dels kan hjælpe os med at udvikle vores egen forretning, dels kan styrke vores netværk og mulige strategiske partnerskaber med virksomheder og organisationer i Odenses erhvervsliv.

Måske er du virksomhedsleder- og/eller ejer, iværksætter eller advokat? I hvert fald har du et skarpt blik for forretningsudvikling og kommercielle partnerskaber. Bestyrelsens kønsbalance er i forvejen fin, men ærligt talt kunne vores etniske, kulturelle og sociale profil godt være mere mangfoldig. Derfor ser vi det som et stort aktiv, hvis du også kan hjælpe os med at øge perspektivrigdommen i den henseende.

OPGAVEN:

Bestyrelsen har 6-8 årlige møder, herunder et strategiseminar. Det forventes, at du deltager i møderne og at du sætter en ære i at være velforberedt. Hvis du ikke ved så meget om kulturfeltet, skal vi nok opdatere dig, bare du som udgangspunkt er nysgerrig. Opgaven honoreres med et symbolsk vederlag på 8.000 kr. årligt. Bestyrelsen udgøres af Susan Mose, rektor, Sct. Knuds Gymnasium, Anne Dyrehauge, adm. Direktør, Media City Odense, Anders Skovgaard Madsen, vicebestyrelsesleder, administrationschef, Odense Symfoniorkester, Mikkel A. Kongstad, medarbejderrepræsentant, kommunikationsansvarlig Teater Momentum og Søren Friis Møller, bestyrelsesleder, PhD, direktør, culturaldemocracy.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en A4-side om dig selv, din profil og det, du har lyst at bidrage med på hr@teatermomentum.dk  senest den 20. marts kl. 12.00.

Bestyrelsen træffer beslutning på mødet den 27. marts. Vi håber at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst at vide mere, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesleder Søren Friis Møller på 26196693 eller culturaldemocracy@outlook.dk