MUSIK DU IKKE VIDSTE DU HAVDE BRUG FOR

Momentum udvider årskortmodellen og introducerer Musikårskortet for kun 300 kr, det giver dig mulighed for at få musik ad libitum. Med årskortet kan du høre lige så mange koncerter på Momentum, som du vil. Du skal blot reservere plads.

MUSIKÅRSKORT

Med Momentums musikårskort får du koncerter ad libitum i 12 måneder for 300 kr. Køb et musikårskort og få fri adgang til alle (ca. 30) koncerter i et år på Momentum. 

Årskortet er sat i verden for at understøtte og udvikle et miljø, hvor du tør være med i klubben for nysgerrige sjæle. For dig, der elsker at tage en chance på nysgerrig musik, og få oplevelser, du aldrig havde troet du skulle få. Køb et årskort og så glæder vi os til at se dig. Kan du ikke få nok af hverken musik eller teater, så køb begge kort og få 100 kr. i rabat. Dvs. 800 kr. for et samlet Musik- og Teaterårskort.

HVAD ER MOMENTUM MUSIK?

Med en rørende overflod af global-patriotisk åbenhed, flertydighed, hjerterum og nysgerrighed udfolder den musiske smeltedigel sig hele tiden. Og her er Momentum Musik lige præcis dén åndelige rettesnor og lim, der forsøger at highlighte forbindelser mellem alt fra punk, dub, IDM, hiphop, afrobeat og jazz til klassisk, psych- og krautrock og alverdens folklore. Polyhistoriskhed og ambivalens får frit løb i megen musik efterhånden og den udtrykker sig gennem vildtvoksende plateauer på tværs af kontinentalpladerne og samler traditioner fra både Afrika, Mellemøsten, Asien og vor egen nordiske hemisfære.

Herved deklinerer genrer og stilarter, og ubestemmelige former og forbindelser opstår. Det særligt i-øre-springende er den totale negligering af konventioner, og de rigide, statiske opdelinger af genrer og kulturelle koder. Dét er netop essensen af, hvad Momentum Musik fokuserer på. 

At det er musik, der fordomsfrit opbløder de sekteriske genrekonventioner og forbinder punkterne i den helt, helt store prik-til-prik tegning.

I forvisning om, at vores gæster på Momentum i forvejen er åben over for oplevelser, der overrasker ved deres uforudsigelighed, er der indført et musikårskort. For 300 kr. får koncertgæster således fri adgang til alle koncerter i et kalenderår. Der arrangeres mellem 30 og 40 koncerter årligt på Momentum Musik. Der vil være enkelte undtagelser, hvor man med musikårskortet skal betale lidt ekstra, men det vil altid være med rabat. Det er fx tilfældet, når vi har vores årlige Jaiyede Jazz Festival. 

— Casper Schärfe

DET KAN DU OPLEVE MED ET MOMENTUM MUSIKÅRSKORT