Når uhyggen rykker ind i salen, skruer vi op for hyggen i vores foyer og Den Røde Bar.

Sammen med Restaurant Værdsat tilbyder Teater Momentum dig muligheden for en anderledes, varm og uformel julefrokost-oplevelse for sultne små selskaber, solo-teatergængere, veninder og venner. Ingen store og uoverskuelige buffeter, i stedet får du god gammeldags smørrebrøds-hygge med et lille twist. Giv dig selv og dem du holder af en anderledes julefrokostoplevelse a la Momentum.

OBS. Julefrokost menuen kan kun købes til forestillingen DJÆVLEUDDRIVEREN.

MENU

Kålsild: Sild, kål og sennep

Julegris: Svinebryst, rødkål og svær

En overraskelse!

PRIS

Maden tilkøbes teaterbilletten:

Uden årskort…………………………………..190 kr.

Med årskort……………………………………165 kr.

PROGRAM

KL. 18.00 Den Røde Bar åbner

KL. 18.30 Smørrebrød fra Restaurant Værdsat (med spisning i foyeren)

KL. 19.30 Forestillingen: DJÆVLEUDDRIVEREN

Der er mulighed for at købe kaffe, te, vin og drinks i Den Røde Bar til kl. 02.00.

DJÆVLEUDDRIVEREN kan ses med eller uden tilkøb af mad. Maden serveres før forestillingen. Efter forestillingen kan du nyde lækre drinks, friskmalet kaffe, the og snacks i Den Røde Bar.

 

Julesmørrebrød bestiller du senest kl. 12.00 to dage inden forestillingen. Forudbestilling er nødvendig da der er et begrænset antal pladser (selskaber max 20 personer).
For reservation til store grupper, kontakt os på info@teatermomentum.dk og få et uforpligtende tilbud. Det meste kan lade sig gøre, så tøv endelig ikke med at kontakte os!
Læs mere og køb billetter inkl. smørrebrød på teatermomentum.dk

OBS. Julefrokost kan kun tilkøbes torsdage, fredage og lørdage.

Hvem er Restaurant Værdsat?

Restaurant Værdsat er en skandinavisk smørrebrødsrestaurant med fokus på det folkelige køkken. De har både faglige og sociale ambitioner. Menuen er lokal, sæsonbestemt, legende og tilpasset efter køkkenets dynamik. De parrer det moderne smørrebrød med hjemmelavet saft, snaps og special øl.