POETRY SLAM


PSFYN

POETRY SLAM

Det her er platformen for dine største vredesudbrud. Det her er arnestedet for dine dybeste længsler. Det her er talerøret for dine opsange, dine ufravigelige krav, dine sprukne minder og dine blussende kinder. Det her er POETRY SLAM. En konkurrence på ord, hvor vi skærer ind til benet. Hver optrædende har kun tre minutter og ti sekunder til at bevæge, inspirere og forundre. Derefter har fem tilfældige blandt publikum en dommermappe og bestemmer med deres point skæbnen for de optrædende. Hvem skal vi høre optræde med endnu et nyt slam og hvem er ude for i aften?

POETRY SLAM er åbent, demokratisk, underholdende, provokerende, lyrisk, musikalsk, inspirerende og frem for alt sublim ordkunst til tiden. Alle kan være med, og du bestemmer selv om du vil op på scenen og give det et skud, eller om du som publikum (og måske dommer) vil være med til at skabe en dynamisk aften i venskabelig kappestrid, med ordene som både skjold og våben.

I efterårets slams finder vi de 10 slammere som skal til Fynsmesterskabet i januar, og som noget ganske særligt i den kommende sæson, så skal Danmarksmesterskabet også afholdes på Momentum. I forårssæsonen er der mere fri leg, så her kan der komme temaer på spil, der kan være gruppeslams og meget mere.

Vil du gerne stille op som poetry slammer, så tøv ikke – tilmeld dig blot ved at sende en mail til mail@psfyn.dk