SIMON GOFF KONCERT

Obs. Der er fri entre med teater- og musikårskort, men begrænsede antal gratis billetter til årskortholdere. Gratis billetter købes med koden MomentumFREE. Husk at medbringe årskort med billetterne.

SIMON GOFF (UK)

Simon Goff er en klassisk uddannet violinist, som har optrådt internationalt med kunstnere som Peter Broderick, Federico Albanese og Xiu Xiu blandt mange andre. Han bevæger sig problemfrit på tværs af at komponere til en række forskellige formater, skaber sin egen musik ved siden af ​​at komponere for dansekompagnier og skrive scores til film og tv med nogle af verdens mest anerkendte musikere som samarbejdspartnere.

Goff har et særligt godt samarbejde med den Oscar-vindende komponist Hildur Guðnadóttir. Goff og Guðnadóttir har bl.a. arbejdet sammen på musikken til filmen Joker og den roste HBO-serie Chernobyl. Senest har Goff skrevet musikken til BBC-serien The Gold, samt den kommende tjekkiske spillefilm We Have Never Been Modern.

Udover sit virke med film og teater, har Goff udgivet plader i eget navn. I 2021 udgav Goff albummet Vale, der står som hans største bedrift i vores øre her i huset. I 2022 udgav Goff bl.a. et album sammen med Katie Melua, der hedder Aerial Objects. Dette album er ligeledes en fryd for øret og viser, at Goff forstår sig på mange genrer og udtryk.

Til denne koncert vil Goff spille solo-violin tilsat et arsenal af effekter og pedaler, og vil således emulere et fuldt orkester. Det bliver med garanti en oplevelse lidt udover din sædvanlige koncert med soloviolin.

Vi har landet det således, at vi præsenterer Goff i samarbejde med ifm. OFF – Odense International Film Festival under deres festival her i 2024. Er du forhindret i at komme til Odense, har vi også fået afsat Goff til de gode mennesker på Radar i Aarhus og Huset i Magstræde i København.