BENCHED
BENCHED

Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat Af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted?

En hudløs ærlig, kropslig fortælling om livets store og helt små spørgsmål. Om at sætte sig til rette. Om at turde at sætte sig skævt, sidde på tværs, blive sat, sat af – eller bænket. Om at tage, skabe, og give plads, og helst huske at gøre det, inden du falder på røven. Der hvor bænken ender.

Vi har alle ret til bænken, vi kan alle relatere til bænken, vi er alle lige på bænken. Bænken nedbryder barrierer og forskelle. Bænken samler os. Bænken inviterer til refleksion. Bænken inviterer til samtale. Vi skal alle sidde på bænken før eller siden.

I BENCHED optræder fire-fem mandlige dansere i scenograf Johan Kølkjærs scenografi af overdimensionerede og mobile bænke, der konstant transformeres. Reumertvindende koreograf Stephanie Thomasen har skabt koncept og koreografi til forestillingen, hvor danserne med stor musikalitet, fysikalitet og interaktion undersøger de menneskelige relationer.

En forestilling om at finde sin plads i livet og finde sig til rette på livets bænk.

“(…) en fuldendt danseforestilling.”

– Morten Hede, Jyllands-Posten

“(…) Legende cool symbiose mellem mænd og bænk.”

– Monna Dithmer, Politiken

”(…)et velkoreograferet, ekvilibristisk udført og underholdende værk”

– Vibeke Wern – Danstidningen

Idé, koncept og koreografi Stephanie Thomasen Medvirkende Uppercut Danseteater ensemble Scenografi Johan Kølkjær Lysdesign Peter Løkke Musik 35th Parallel, René Aubry, Estas Tonne, Rodrigo, Gabriela  

Varighed 45 minutter


#dans #finddinplads #relationer #eksistentialisme