TASTE & TALK: ROSALINDE MYNSTER – MIN FARS STEMME

Obs. Billetlink kommer snart.

TASTE & TALK: ROSALINDE MYNSTER – MIN FARS STEMME

Dette arrangement er skabt i samarbejde med OFF: Odense Internationale Filmfestival og indeholder både samtaler, bogoplæsning og filmvisning.

Du kender Rosalinde fra blandt andet ”Badehotellet”, ”Kysset” og ”Carmen Curlers”. Rosalinde udgav i 2022 sin debutroman ”Min fars stemme”, skrevet til faren, den afdøde skuespiller, Søren Spanning. Til arrangementet ser vi blandt andet kortfilmen ”Ud, spring over, ind” én af de sidste film Søren Spanning medvirkede i. Sammen med Rosalinde sætter vi fokus på skuespilleren og familiefaren, Søren Spanning, i en samtale om bogen, erindringerne og Rosalindes efterrefleksioner.

Der vil ikke være smagsoplevelse til dette arrangement, men det er muligt at købe drikkelse før og efter arrangementet i baren.

Taste & talks: Stimulér sanserne og styrk samtalen.

På Momentum gør vi de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, som har masser på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.

Teaterdirektør, Jeppe Sand, har inviteret en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Barchef, Anders Jepsen, er klar med fortælling og smagsprøve på øl eller vin.