MORS OMPLANTNING


MORS OMPLANTNING

Har du prøvet at miste? Følt dig forkert i din egen familie? Og har du tænkt over, om du vil brændes, begrave eller måske omplantes?

Døden kan komme pludseligt og uventet, og derfor kan den være svær at tilgive. Vi reagerer forskelligt på minder og relationer, og det er også tilfældet for de fire søskende i MORS OMPLANTNING. Spørgsmålet er, hvordan tager man bedst afsked, når der er så mange uforløste følelser og forskellige syn på en fælles barndom?

MORS OMPLANTNING er absurd afskedsteater, der følger fire søskendes individuelle proces i at tage afsked med mor og se mødet med døden i øjnene.

Med fokus på frygten for døden, sorgen og smerten ved at miste, åbner teatergruppen TERZ+ op for samtalen og tilbyder nye, sjove perspektiver på søskenderelationer og dét at leve i sameksistens med døden.

Forestillingen er skabt i co-produktion med Teater Momentums Residency program ‘Momentumakademiet’.

 

Hvad er Momentumakademiet?

Momentumakademiet er et akademi for scene- eller prøverumsløse scenekunstnere af i morgen og i dag. Et akademi, hvor du som scenekunstner får mulighed for at sparre med huset, lave workshops, åben visning eller præsentere din forestilling i Momentums lille biografsal. Det er også her, at du som publikum kan møde scenekunsten før den bryder igennem lydmuren eller før den er helt færdigudviklet og klar til at møde et stort publikum. Sidste sæson kunne vi blandt andet præsentere talent-forestillingen HAR DU SET MIN KLIT? og lave workshop og prøvevisning med OperArkitekterne/Josefine Opsahl og Rose Munk Heibergs kønsdiverse opera EKKO.

I år præsenterer vi MORS OMPLANTNING, LYSTEN TIL AT SMADRE NOGET, HEIMR og HALBAL.

Tekst Trine Marie Thostrup Iscenesættelse Julie Porsbo Medvirkende Sarah Sieben, Julie Avoghlian, Gustav Le Caire, Johanne Munch Scenografi Sofie Nielsen Lysdesign Marcus Snorre Loft Lyddesign Victor Siewertsen Komponist Kalle Tuborgh Forestillings- og produktionsleder Rigmor Marie Glipstrup
Varighed 75 minutter 

#nydanskdramatik #afskedsteater #absurd #død #sorg