DEN ANDEN ARABISKE KVINDE


Obs. Venue: Odense Teater

DEN ANDEN ARABISKE KVINDE

Der findes en arabisk kvinde, som ikke bliver omtalt i medierne og som ikke bliver portrætteret på film, TV og i teater. Den selvtænkende, den seksuelt frigjorte, den kunstneriske, den entreprenante, den demokratiske – og den ikke-undertrykte kvinde. Hvor er hun?

Den anden arabiske kvinde kæmper med en uønsket identitet. Uanset hvor hun vender sig, kan hun opleve ikke at blive mødt som et individ, men som en anonym repræsentant for en kultur og en religion. Hun har brug for at fortælle et andet narrativ, men hvilket?

På scenen træder hun frem. Ord for ord afkræfter hun vores fordomme om det arabiske menneske, og skaber foran os et nyt selvportræt. DEN ANDEN ARABISKE KVINDE er her for at blive.

DEN ANDEN ARABISKE KVINDE er en rørende og hudløst ærlig forestilling om female empowerment. Forestillingen er iscenesat af Özlem Saglanmak og skabt i samarbejde med Blaagaard Teater.

★★★★

– Scenekanten

★★★★★

– Kulturtid

★★★★

– Cph. Culure

★★★★

– Sceneblog

★★★★

– Iscene

★★★★

– Federiksborg Amts Avis

★★★★

– Politiken

★★★★

– Setpaascenen

Idé, tekst og oversættelse Hanin Georgis Iscenesættelse Özlem Saglanmak  Medvirkende Hanin Georgis Scenografi og kostumer Mai Katsume Lysdesign Mathilde Niemann Hyttel Lyddesign Nanna-Karina Schleimann Videodesign Mai Katsume, Mathilde Hyttel Fotograf Zuhal Kocan
Varighed 70 minutter 
Venue Odense Teater

#drama #seksuelfrigørelse #verdenssyn #fordomme