DEN STORE JULEKABARET


Obs. Spiller kun fredage og lørdage.

DEN STORE JULEKABARET

Et hæsblæsende og komplet alternativt julefrokost-show for alle. Fællesspisning og underholdningsbrag. 

Kloden brænder, og vi lever i en mørk tid med krig og kriser – allermest mørkt bliver det på disse kanter, når vintermånederne rammer og julen sig nærmer. Men det skal eddermame ikke stoppe dig fra at få en kolossal kaskade af lys og varme til at bryde mørket. I et monstrøst og forbløffende show – tilsat en anderledes julefrokostmenu, du og dine nærmeste kan sætte tænderne i, imens I nyder en aften som ingen anden.

DYNAMO og Teater Momentum har slået sig sammen og gør noget nyt. Noget vi aldrig har prøvet før. Og så alligevel er det helt inden for skiven af hvad du kan forvente af de to huse; Vi laver en årlig (neo-) julekabaret – pakket med utæmmelig energi og spektakulære indslag, der vil hive dig fra verdens ende og tilbage i sædet. To værter guider dig igennem en aften med overdådighed og vildskab i et show spækket med samtidscirkus og performances.

Hen over en række weekender i november og december kan du, din familie, venner, veninder, kolleger eller hvad søren booke adgang til at opleve DEN STORE JULEKABARET.

Ses vi?

Praktiske informationer:

Det er ikke muligt at reservere faste pladser til forestillingen. Dertil kan forestillingen ikke opleves uden tilkøb af spisning.

For reservation til store grupper, kontakt os på info@teatermomentum.dk og få et uforpligtende tilbud. Det meste kan lade sig gøre, så tøv endelig ikke med at kontakte os!


Menu:

Årets julefrokost hos Teater Momentum sætter samvær og hygge i højsædet med fællesspisning som koncept. 

Menuen består af en nytænkende julegryde med sauce og sprød flæskesvær, to forskellige friske salater inspireret af årstiden, samt hjemmelavet kartoffelmos og friskbagt brød som tilbehør.

På aftenen vil en kok fra Restaurant Værdsat, som er leverandør af maden, præsentere og fortælle om måltidet.

Der vil undervejs være mulighed for at købe sodavand, kaffe, te, vin og drinks i Den Røde Bar.

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig julefrokostaften i teatret.


Pris

Normalpris…………………………………… 449 kr.

Årskortpris…………………………………….199 kr.

Obs. Det er ikke muligt at købe billetten uden mad.


Program

Kl. 18.30 Spisning i Teatersalen

Kl. 19.30 Show og optræden fra diverse kunstnere/kunstnergrupper

Kl. 21.30 Hygge og fest

Idé og koncept Teater Momentum og Dynamo Workspace Kunstnerisk ledelse Gry Lambertsen, Rune Andersen, Casper Schärfe og Jeppe Sand Medvirkende Udvalgte performere og cirkusartister Lysdesign: Laura Edlefsen Lyddesign Palle Nothlev Fotograf Cosmin Cirstea 

#kabaret #nycirkus #performance #show #underholdning