ALLE GODE TING


TEATRET MØLLEN

ALLE GODE TING

En livsbekræftende, humoristisk monolog og en episk forestilling fortalt af en mand, der er vokset op med en depressiv mor.

Igennem forestillingen fortæller vores hovedperson om, hvordan han som barn – efter moderens første selvmordsforsøg – begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Meningen var, at denne liste skulle hjælpe moderen ud af sin depression.  Efterhånden som listen udvikler sig, spiller den en større og større rolle i hans liv. Listen indeholder alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”. Hans første mål er 1000 ting. Så 2000. Til slut ender han med at have en liste med en million gode ting. Ting, der alle gør livet værd at leve. Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater forrige sæson. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne og sender forestillingen på turné.

Den anmelderroste “Alle gode ting” er trods sit mørke udgangspunkt en humoristisk, livsbekræftende og hjertevarm forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord.


DRAMATURGI Duncan Macmillans “Every Brilliant Thing”  / BEARBEJDELSE Nikolaj Mineka og Klaus Andersen / ISCENESÆTTELSE Nikolaj Mineka / MEDVIRKENDE Thomas C. Rønne / LYDDESIGN Johannes Smed / FOTO Søren Hasselgaard Skaanning


VARIGHED 70 MINUTTER

#selvmord     #depression     #humor     #eksistentialisme     #lykke