VI BRØLER – FOR FANDEN, FOR FORANDRING OG FORVANDLING


Obs. Vil du deltage i Direktørtid eventet, skal du tilkøbe det når du køber din billet til forestillignen.

VI BRØLER – FOR FANDEN, FOR FORANDRING OG FORVANDLING

Tre kvinder og et trommesæt sætter pulsen op og mærker efter. Mærker vreden, der ulmer.

Vi ryster, vi larmer. Vi spidder vreden og volden. Vi smadrer rundt og smadrer løs. I en punk-poetisk performance går vi til biddet på uretfærdighed, ulighed, os selv og begær. Vi er til besvær!

Tre kvinder i 50’erne – midt i en overgang, i medgang og modgang – brøler. Er det en utopi at tænke sig, at ingen kvinder behøver frygte for deres liv, i hjemmet, på avisruten eller om natten? 

Kom brøl med os. Nok er nok!

 

Direktørtid: Fællessang fra højskolesangbogen

13. Maj kl. 18.00

Teaterdirektør Jeppe Sand inviterer alle årskortholdere til en række særlige arrangementer med fuld fokus på fællesskabet og oplevelser blandt årskort-familien. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen.

Vi varmer op til musikforestillingen VI BRØLER! med fællessange fra højskolesangbogen. Der vil være små fortællinger og personlige motiveringer af de forskellige sange, hvor vi synger både nye og kendte numre. Fællessangen skabes sammen med Helge Andersen Lund, forstander på Ryslinge Højskole. Vi oplever herefter forestillingen VI BRØLER! kl. 19.30 sammen. 

 

Praktisk information:

Disse events er kun for årskortholdere. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen. På grund af pladsbegrænsning er det vigtigt, at du bestiller billet til både talk og forestilling for at kunne opleve begge dele. 

Iscenesættelse Lene Skytt Medvirkende Helene Kvint, Pernille Koch Musik og komponist Birgit Løkke Fotograf Natascha Thiara Rydvald 
Varighed 70 minutter 

#performance #punk #vrede #humor #aldersfascisme