TASTE & TALK: RUNE KLAN – GRIN I MØRKE TIDER


TASTE & TALK: RUNE KLAN – GRIN I MØRKE TIDER

Rune Klan er satiriker, skuespiller, komiker og tryllekunstner. Rune har i de senere år, gennem flere forskellige produktioner, undersøgt hvordan vi kan koble satire og komedie med emner, vi normalt ikke griner af. Dette blandt andet i TV2-programmet TABU og i showet BARNLØS, hvor Rune fortæller sin egen historie om infertilitet.

I en samtale med teaterdirektør Jeppe Sand vil Rune Klan uddybe og udfolde sine refleksioner om humorens og satirens muligheder, formål og måske også dens begrænsninger: Må vi gøre grin med alt i verden?

Rune Klan er i denne sæson klar med en helt ny forestilling, IDIOT, der spiller på Teater Momentum d. 25. – 26. april 2025.

Taste & talks: Stimulér sanserne og styrk samtalen.

På Momentum gør vi de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, som har masser på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.

Teaterdirektør Jeppe Sand har inviteret en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Barchef, Anders Jepsen, er klar med fortælling og smagsprøve på øl eller vin.