SANDKIND


Obs. Vil du deltage i Direktørtid eventet, skal du tilkøbe det når du køber din billet til forestillignen.

SANDKIND

Duet med 55 liter krop og 55 liter sand.

Krop og sand flyder i ét med hinanden, akkompagneret af stemningsfulde lydlandskaber. En afslappet og poetisk introduktion indbyder til et trygt rum, hvor publikum kan føle sig inkluderet og med hele vejen i en nær og intim oplevelse.

Forestillingen skaber forbindelse mellem natur og mennesker ved at give begge omsorg og stemme.

Jorden tog form for 4,6 milliarder år siden. Meteoritter som fløj i rummet samlede sig over lang tid og blev til planeten. I jordens kappe smelter stoffet, ved skorpen er det hårdt. Bjerge eroderer, kortes ned, bliver til sand. Man kan sige, at et sandkorn er den mindste sten i verden. Den mindste klippe i verden. Men stadig en klippe. Noget at holde fast i.

Sand, som Tora Balslev former og bliver formet af. Som vi med vores væren-i-verden former og formes af; mennesker såvel som omgivelser. Performancen er en koreografisk undersøgelse af relationen mellem krop, natur og det andet-end-menneskelige. En sagte hyldest til sameksistens mellem menneske og materiale, og en blid invitation til at tage ansvar for vores handlinger og omgivelser.

 

Direktørtid: Fællesspisning i Sand og Sol

3. Juni kl. 18.00

Teaterdirektør Jeppe Sand inviterer alle årskortholdere til en række særlige arrangementer med fuld fokus på fællesskabet og oplevelser blandt årskort-familien. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen.

Er du klar til fællesspisning? Alle er inviteret til lækkert smørrebrød af Restaurant Værdsat og hyggeligt samvær. Hvis vejret er godt, så foregår det ved langbord foran Momentum, hvor vi forhåbentlig kan mærke en solstråle eller to. Pris for mad: 165 kr. pr. person. Før eller efter maden oplever vi forestillingen SANDKIND kl. 16.30 eller kl. 19.30.

 

Praktisk information:

Disse events er kun for årskortholdere. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen. På grund af pladsbegrænsning er det vigtigt, at du bestiller billet til både talk og forestilling for at kunne opleve begge dele.

Dramaturgi Betina Birkjær Idé og koncept Tora Balslev Koreografi og medvirkende Tora Balslev Lysdesign Martin Danielsen Komponist Tin Soheili Fotograf Jan Vesela
Varighed 50 minutter 

#performance #komedie #menneske #natur #poesi