JEG GÅR!


Obs. Vil du deltage i Direktørtid eventet, skal du tilkøbe det når du køber din billet til forestillignen.

JEG GÅR!

#TEXTMEWHENYOUGETHOME

En mørk aften begynder en kvinde at gå. Hun går for sin søn. Hun går for sin mand. For alle de mænd hun kender og elsker.

JEG GÅR! er en stærk og personlig monolog om angsten for at gå alene og frygten for at møde nogen i mørket, som vil en ondt. Med undertitlen #textmewhenyougethome, hashtagget der i 2021 gik viralt, refererer forestillingen til et drab på en 33-årig tilfældig kvinde i London. Selvom tilfældige kvindeoverfald statistisk set sjældent sker, så findes frygten og den begrænser mange kvinders færden.

Mei Oulund har skrevet forestillingen, der begyndte som en kronik i POV International, og bygger på hendes egne oplevelser.


Direktørtid: JEG GÅR! – Hvorfor den forestilling?

14. januar kl. 18.30

Teaterdirektør Jeppe Sand inviterer alle årskortholdere til en række særlige arrangementer med fuld fokus på fællesskabet og oplevelser blandt årskort-familien. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen.

Vi mødes inden forestillingen, hvor Jeppe fortæller lidt om overvejelser bag at præsentere netop denne forestilling på Momentum. Hvad er visionen? Hvad mon vi skal opleve? Hvad er historien bag? Vi oplever herefter forestillingen JEG GÅR! kl. 20.00 sammen. 

 

Praktisk information:

Direktørtid-events er kun for årskortholdere. Alle arrangementer ligger altid før en forestilling, hvor I efterfølgende går sammen i teatersalen. På grund af pladsbegrænsning er det vigtigt, at du bestiller billet til både talk og forestilling for at kunne opleve begge dele.

“(…) overrumplende stærkt #MeeToo-teater

– Information

Tekst og medvirkende Mei Oulund Iscenesættelse Leiv Arne Kjøllmoen Komponist Randi Pontoppidan Videodesign Adam Ryde Ankarfeldt Fotograf Søren Meisner
Varighed 70 minutter 

#taleteater #monolog #kvindeoverfald #textmewhenyougethome