LUDO

LUDO

07.03 – 08.03.23

#LUDOMANI #AFHÆNGIGHED #BETTING #SCORHURTIGEPENGE #SKÆBNER 

En skæbnefortælling om at være afhængig af spil.

LUDO er historien om den 17-årige Kevin. På den lille, lokale spillehal ’7-9-13’ bliver han bidt af gambling; hooked på både spilleautomater, sports-betting, poker, Blackjack og kasinospil. Trods sin ulovligt unge alder er Kevin hyppig gæst i den dunkle og tilrøgede spillehal – og hurtigt bliver han god til gamet. De mere garvede spillere i ’7-9-13’ får øjnene op for hans talenter og giver ham navnet ‘Ludo’. Han rodes ind i et klientel af farvestrålende personligheder med navne som: Selvmords-Morten, Cottoncoaten, Jackpot, Havenissen og Økse-Jens.

I dag er der endeløse muligheder for at gamble. Vi udsættes massivt for spiludbydernes reklamer, og fristelserne står i kø: Hvis du slår “banken” eller spiller bare én runde mere, så vinder du nok den helt store gevinst, og måske scorer du de hurtige penge, bliver rig og kan leve i sus og dus på en palmeø.  

Forestillingen ‘LUDO’ sætter spot på, hvad det vil sige at være afhængig. Hvordan handler man, når man er på jagt efter suset, adrenalinen, den næste store chance, det næste fix? 

VARIGHED
KREDITERING