VOL. 16 HAL(M)BAL – KONCERT I KULISSEN

VOL. 16 HAL(M)BAL – KONCERT I KULISSEN

17.12.22

I forbindelse med fejringen af Teater Momentums forestilling PRAISE THE LAND inviterer vi til Hal(m)bal med fest i kulissen hvor M€RCY kommer og sparker festen i gang!

Ingen halmballe-forestilling uden et gedigent halbal. Vi fejrer genopdagelsen af dyderne fra den fjerne fortid og de udskældte udkanter. Flytter tilbage til hjertet af Danmark. Derfra hvor det hele starter.  Og så holder vi fest som man gør det uden for storbyerne. Ikke nogen dyre fornemmelser og overdimensioneret EDM-hoppeborgs-arena-fest og dyre bobler. Nu skal vi have fest på ÆGTE vis. Lige i øjenhøjde med hinanden og med de bedste Mokaïs fra lageret. Og du skal med. 

OM M€RCY
Den danske techno duo M€RCY består af de to musikere Esben Valløe og Tim Panduro.
M€RCY har med deres melodiske, dystre og detaljerige techno produktioner, sparket døren ind til den internationale elektroniske scene med udgivelser på bl.a. Souvenir Music (DE), Pursuit Records (NL) og Duenia Records (TR). M€RCY har komponeret musik til både film, kunstinstallationer og scenekunst. Senest danseforestillingen Collective Behaviour i samarbejde med den Sydkoreanske media arts duo Kimchi and Chips og den prisvindende danske koreograf Simone Wierød.
I koncertformat inviteres publikum med på en medrivende rejse gennem dystre, knitrende lydlandskaber når M€RCY vækker deres pulserende maskiner til live med en rock’et energi.
Duoen har spillet koncerter både i Asien, Europa og herhjemme på bl.a. Roskilde Festival, SPOT Festival samt klubber som CPH Deep og Culturebox, ligesom de har spillet support for Apparat (DE), Tycho (US) og Mathame (IT).

 

AFTENENS PROGRAM