Venter på stegte duer

Venter på stegte duer

15.05.2021 – 17.05.2021

Varighed 60 min.

 

En moderne teaterforestilling om at gå i stå.

Den perfekte timing, en fyraftensøl, den store kærlighed, en smøg i pausen, nogen der tager dig seriøst. Hvornår? Det er fandme nedern at vente på noget. Især når intet venter på dig.

VENTER PÅ STEGTE DUER er en fysisk collage om timing, tålmodighed og alt det, vi hver især går og venter på. Forestillingen tager hånd om de mennesker, der er gået i stå, og dem der ikke ved, hvordan man står stille. Hvad venter du på som barn, og hvad har du ikke tid til som voksen? Og når du som ung befinder dig i overgangen mellem de to faser, hvordan ved du så, hvad der egentlig er værd at vente på? Presset om at udnytte tiden bedst muligt får mange til at stige af toget. Nogle stiger aldrig på igen. Hvad sker der med dem? Gennem humor og skrøbelighed undersøger tre kroppe, hvad der sker med os, når vi ikke kan kontrollere tiden.

Afvente, vente, forvente.

 

Kånstkollektivet er et ungt teaterkompagni fra København, som blev stiftet i 2019. Gruppens medlemmer har baggrund i det fysiske teater, der kommer til udtryk gennem skarpe koreografier og et skævt tekstunivers.

Info