THE SWAMP

THE SWAMP

27.04 – 28.04.23

#MANIPULATION #INTERNET #INSTALLATION #HUMOR #SPILELLERVIRKELIGHED 

Internettets sump er uigennemskuelig og vildtvoksende. Du bliver suget ind i den, du kan ikke finde op og ned, og du kan endda gå til grunde der – og dø.

THE SWAMP er en performanceinstallation om internettets faldgruber, og den manipulation og vold, der foregår under radaren på det mørke internet.

Vi bruger mere og mere tid på internettet, sidder online i timevis og lever en stor del af vores sociale liv i et virtuelt univers. Hvilken indflydelse har det på os? Hvordan bliver vi påvirket og manipuleret? Og hvilke narrativer er det, der får os suget ind i den mørke del af det digitale univers, med de konsekvenser det har – personligt og samfundsmæssigt?

Du bliver inviteret ind i en dragende, mystisk og vildtvoksende sump. På vejen mister du retningssansen, og må derfor tage del i ansvaret for den videre vej gennem sumpen. Men hvem beslutter spillets regler? Og er det overhovedet et spil, eller er det den barske virkelighed?


THE SWAMP er seneste skud på stammen af Kassandra Productions serie om manipulation, løgn og magt, som de sidste år har givet afsæt til forestillingerne HOOKED og The Soul Catcher – demaskering af det moderne rovdyr.

VARIGHED
KREDITERING