Thalia Zedek Band (Vinterjazz)

Thalia Zedek Band (US – Thrill Jockey) Vinterjazz

19.02.22

Døre åbnes kl. 20.00

Koncerten begynder kl. 21.00

 

Thalia Zedek er en kunstner af uforanderlig statur og uophørlig vitalitet. Den legendariske sangskrivers brændende stemme og ærlige lyrik giver hendes sange en særegen
følelsesmæssig styrke og skarp skønhed.
Zedek er således i stand til at destillere komplekse begivenheder til enkle, klare og til tider
monumentalt vægtige øjeblikke med enestående ynde.
Gennem ballader og bragende bulder animerer Zedek hendes musik med en nøgen og ubevogtet ærlighed. Herved undersøger hendes seneste album, Perfect Vision, angsten og smerten ved det stigende skel mellem mennesker, som Zedek oplever, både fysisk og ideologisk.

Zedek indspillede fundamentet af albummet med den veritable rytmesektion bestående af bassist Winston Braman og trommeslager Gavin McCarthy, som nogle måske kender fra det legendariske band Karate.
Albummet er indspillet i Machines With Magnets Studio, hvor bands, som Daughters, Lightning Bolt, Mdou Moctar, Lingu Ignota og mange andre spændende og eksperimenterende bands og musikere har indspillet. Det er Seth Manchester der har siddet bag knapperne på albummet og han har tidligere arbejdet med et hav af interessante bands. Heriblandt Battles, Tyondai Braxton, Daughters, Mdou Moctar, TEKE::TEKE, Liturgy, Fang Island og vores egne danske helte I Plök!

Info