Terningekvinden

Terningekvinden

23.11.2020 – 19.12.2020

Terningekvinden kan ses med eller uden tilkøb af mad. Maden serveres før og efter forestillingen. Den røde bar er åben til kl. 22.00.

Kast med terningerne. Hvis det bliver en 1’er, sender du en opsigelse til din chef. Så nemt kan man afgøre det. Det der med at tænke sig om er så besværligt.

Mand, to børn, dejlig lejlighed. Lucia lever efter alle samfundets målestokke et misundelsesværdigt liv. Og så er hun ved at brække sig over at stå op morgen efter morgen og genbruge den samme hverdag. Indtil et spil terninger giver hende en idé: hvad hvis man lader terningerne bestemme?

Den debuterende dramatiker William Lippert har skrevet en fortælling om at bryde ud af fasttømrede forventninger til, hvem man er, og hvordan man kan handle. I Sigrid Johannesens iscenesættelse bliver TERNINGEKVINDEN en multimedie-forestilling, der er ny hver aften. Et intenst spil terninger om det næste skridt i Lucias liv udspiller sig på én og samme tid live i rummet og transmitteret fra byrummet. Terningerne bestemmer handlingen. Og publikum må kaste dem.

TERNINGEKVINDEN sætter hamsterhjulet skakmat og slipper lysten til livet, tilfældighederne og det uventede fri. Lucia insisterer på, at hun indeholder uendelige, alternative udgaver af sig selv. Hun kan blive alting. Hvis hun tør. Tør du?

TERNINGEKVINDEN er en samproduktion mellem Sort/Hvid og Teater Momentum.

TERNINGEKVINDEN kan opleves med vores særlige juletapas-anordning (med dessert) for en helt særlig pris til små grupper*.

Kun 240,- sammenlagt for forestilling og julefrokost. Normalpris 375,-. Prisen er kun gældende hvis du bestiller inden den 23.11. 

  • *min 6 pers, maks 10

Kontakt os på tlf. 63 11 78 10 eller på mail: billet@teatermomentum.dk for at bestille tilbuddet.

 

Momentums julefrokost ser sådan ud:

  • 18.00 Den Røde Bar åbner
  • 18.30 Tapas i salen
  • 19.30 Forestillingen Terningekvinden
  • 21.00 Dessert
  • 22.00 Den Røde Bar lukker

Obs. Grundet corona er der begrænset spiseplads i salen, man kan dog også spise i foyerområdet. 

Julemenu

Sild m. karrysalat

Serrano skinke m. rygeostcreme

Postej m. ristet serrano skinke

Rullepølse m. sky & løg

Laksemousse

Fransk cremet brie & jule gouda m. hjemmelavet hybenkompot

Tilbehør

Franskbrød & rugbrød

Dessert

Cheesecake m. passionsfrugt & cheesecake m. chokolade

 

Foto: Daniel Buchwald
Info