TASTE & TALK: ROSALINDE MYNSTER


TEATER MOMENTUM

TASTE & TALK MED ROSALINDE MYNSTER

Rosalinde er kendt fra blandt andet ”Badehotellet”, ”Kysset” og ”Carmen Curlers”. Talken er sammen med teatrets direktør Jeppe Sand og vil omhandle tematikken, EKSISTENS & PSYKOLOGI. Rosalinde vil under samtalen læse højt fra hendes debutroman ”Min fars stemme”, der er skrevet til hendes far, den afdøde skuespiller Søren Spanning. Efter samtalen oplever vi sammen forestillingen FOOLS PARADISE på Magasinet.


TASTE & TALK

STIMULÉR SANSERNE & STYRK SAMTALEN

Taste & Talk er et splinternyt koncept hvor Teater Momentum gør de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, der alle har noget på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.

Alle talks sker i naturlig forlængelse af denne sæsons tematikker, hvor vi sammen tager et mere personligt dyk ned i tidens tern og sammen forholder os til verden omkring os. Sådan som den ser ud i det mindre og det større billede. 

Teaterdirektør, Jeppe Sand, inviterer en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Momentums barchef, Anders Kristian Alrune Jepsen, er klar med fortællinger og smagsprøver på øl eller vin, som fortolker vores samtale og vores kunstner.

Det er helt frivilligt om du tilkøber drikkelse ved bestilling af billetter. Det er også muligt blot at opleve samtalen. Alle talks foregår på Momentum, husk at købe eller bestille til forestillingen samme aften.


VARIGHED 60 MINUTTER


TEMATIK EKSISTENS & PSYKOLOGI