TASTE & TALK: KLUB VENUS


TEATER MOMENTUM

TASTE & TALK MED KLUB VENUS

Savner du mere nydelse i dit parhold? Har du brug for tips til, hvordan du kan have sex med dig selv? Eller synes du bare, at sex og onani er mega svært at snakke om?

Kom med når Klub Venus og Teater Momentum åbner op for en kærlig og sårbar samtale om krop, sex, relationer og kærlighed. Det er tid til sex-brevkasse med Klub Venus’ stifter Melissa Hartelius og sexolog Sara Andersen.

De to Klub Venus-kolleger svarer på spørgsmål og dilemmaer fra publikum om alle de tanker, problematikker eller usikkerheder vi alle kan opleve, når det kommer til sex og kærlighed. Talken er sammen med teatrets direktør Jeppe Sand og vil omhandle tematikken, KØN & SEKSUALITET. 

 

Vil du have vi tager dit spørgsmål op, vender og drejer det, og giver et godt råd med på vejen? Så skriv det til hotline@klubvenus.dk – det er helt anonymt. 

 

For dem der er nysgerrige, vil der efter talken være mulighed for at se og røre Klub Venus’ udvalg af pleasure objekter. Også her er ingen spørgsmål for store eller for små. Vi glæder os til at se jer. Bagefter oplever vi sammen forestillingen DJÆVLEUDDRIVEREN.


TASTE & TALK

STIMULÉR SANSERNE & STYRK SAMTALEN

Taste & Talk er et splinternyt koncept hvor Teater Momentum gør de store samtaler små og nærværende. Vi gør det i godt selskab med anerkendte kunstnere og aktører, der alle har noget på hjerte. Vi stimulerer sanserne og styrker samtalen med lidt vin eller øl, der er nøje udvalgt af Den Røde Bar som et gastronomisk indspark i samtalen.

Alle talks sker i naturlig forlængelse af denne sæsons tematikker, hvor vi sammen tager et mere personligt dyk ned i tidens tern og sammen forholder os til verden omkring os. Sådan som den ser ud i det mindre og det større billede. 

Teaterdirektør, Jeppe Sand, inviterer en række spændende personligheder til en samtale om kunst, karriere, anekdoter og den tid vi lever i. Momentums barchef, Anders Kristian Alrune Jepsen, er klar med fortællinger og smagsprøver på øl eller vin, som fortolker vores samtale og vores kunstner.

Det er helt frivilligt om du tilkøber drikkelse ved bestilling af billetter. Det er også muligt blot at opleve samtalen. Alle talks foregår på Momentum, husk at købe eller bestille til forestillingen samme aften.


VARIGHED 60 MINUTTER


TEMATIK KØN & SEKSUALITET