SYL(DK)


SYL (DK)

Opvarmning: SLOEVSIND(DK)

 

SYL er et gennemborende liveband opstået i en tid uden livemusik. Det københavnske Post-Hardcore band blander det bedste fra punkens verden med indflydelser fra blandt andet Noise Rock og Hardcore.

Tekstuniverset berører alt fra ungdommens ængstelighed til maskulinitet og skrøbelighed imens Benjamin Clemens’ aggressive vokal trækker en melodisk tråd igennem det støjende bagtæppe.

SYL har brugt en stor del af efteråret 2023 på visninger af kortfilmen ‘Omsorg’, som de har skabt i samarbejde med instruktøren Sofie Amalie Hejn. Filmen er baseret på bandets sang af samme navn, og beskriver forsangeren Benjamin Clemens’ følelser, tanker og handlinger, da veninden Sofie Amalie Hejn blev udsat for et seksuelt overgreb.

Nu inviterer de til koncert, hvor de med et voldsomt udtryk og deres hårdtslående melodiske punkt tager dig med ind i et univers, der opfordrer til at give følelserne frit løb.

Inden koncerten varmer SLOEVSIND op. De blander lyden af hårdtslående hardcore med atmosfæren fra shoegaze og dødsmetalens mørke. Resultatet er et stemningsfuldt opvarmningsshow med høj energi og tunge breakdowns, der bringer publikum fra den ene yderlighed til den anden.