STOL!


SART DANSETEATER / TEATER MOMENTUM

STOL!

URPREMIERE 18. JAN


Er det muligt at være i kontakt med sin lyst og egne behov, og så samtidig være et menneske, som man kan stole på og regne med kommer som aftalt? STOL! stiller skarpt på tilliden i samfundet og i privaten. I vil møde kroppe i eksplosioner af følelser – når vi mærker tillid eller mangel på samme, udført af tre fabelagtige kropskunstnere.

 

Forestillingen er bygget op omkring virkelige menneskers fortællinger, meninger og holdninger om emnerne tillid, mistillid, kontrol og løgn. Iscenesætter Sofie Christiansen lover mærkværdige stole, skæve og humoristisk billeder, som vi alle kan spejle os i – fortalt gennem krop og tekst. TILLID. På en og samme tid det sikre fundament, der holder vores fællesskab oppe og det mest skrøbelige der findes. Evigheden ligger i øjeblikket, siger filosofien, men hvad hvis det næste øjeblik er anderledes? Hvis det, man troede på, pludseligt ikke eksisterer. Hun vender med ét sit ansigt mod dig og siger: ”Jeg har mødt en anden”.

 

DRAMATURGI Trine Wisbech / ISCENESÆTTELSE OG KOREOGRAFI Sofie Christiansen / MEDVIRKENDE Jan Vesala, Camilla Schnack Tellefsen og Simon Stenholm Söderlund / SCENOGRAFI Rikke Juellund / KUNSTNERISK KONSULENT Jeppe Sand / LYSDESIGN Jens Hansen / LYDDESIGN Kim Malmose Hansen / Foto Ard Jongsma 

 


VARIGHED 75 MINUTTER


#eksistentialisme       #kontrol       #dokumentar       #humor       #relationer