SØVNLØS

SØVNLØS

05.12 – 07.12.22

#SCI-FI #DYSTOPIA #GYS #IDENTITET #TVÆRÆSTETISK #TRANSHUMANISME 

Med to søvnløse kvinder som stifindere, gennemkrydses kroppens natlige kontinenter. På en forskningsstation i midnatssolen højt mod nord og i en lejlighed i storbyens labyrint begynder en rejse ind i ukendt land. Gennem søvnløshedens ustabile filter viser sig konturer af andre mulige virkeligheder, i frit fald mellem utopi og dystopi.

Flere og flere bliver kronisk søvnløse. Man kalder det en epidemi.

SØVNLØS bevæger sig ind i den intense uro, der breder sig i vores kroppe, mens insekterne uddør og verden som vi kender den opsluges af katastrofer. I urolig vekslen mellem tankemylder og udmattelse er den søvnløse alene, overladt til sig selv i natten.

SØVNLØS udspiller sig i et sanseligt fysisk univers med en isnende mørk understrøm.

SØVNLØS er skabt i et kunstnerisk samarbejde mellem ABER DABEI’s instruktør og kunstneriske leder Petra Berg Holbek, performer Lisbeth Sonne Andersen, forfatter Kristian Byskov og komponist Kristian Hverring. Iscenesat af Petra Berg Holbek med nyskrevet tekst og musik af henholdsvis Kristian Byskov og Kristian Hverring. På scenen står performerne Lisbeth Sonne Andersen og Kristina Sørensen Ougaard. Lysdesign af Michael Breiner, scenografi af Mikkel Rostrup og kostumer af Åsa Gjerstad. Dramaturg Trine Friberg.

SØVNLØS er en co-produktion mellem ABER DABEI og Bora Bora – Dans og visuelt teater og et samarbejde med Teater Momentum.

VARIGHED
KREDITERING
ADGANG MED MUSIKÅRSKORT