Peter Dyreborgs Forbrydelse og Straf

Peter Dyreborgs Forbrydelse og Straf

26.01.22

“Peter Dyreborgs forbrydelse og straf” er et underholdende storytelling-show om tyveri, røveri og bedrageri, et vaskeægte værtshus, ja, en meget brun bodega, og lidt for sorte penge, et hemmeligt pengeskab i en jysk provinsby, om mennesker, der går til grunde, og en præst, der bare vil hjælpe et barn… men husk: Kun Vorherre får kredit.

Er der noget mere dansk end alkohol? Kort sagt: Nej. For i Danmark drikker vi. Til hverdag og fest. På godt og ondt. Især når det er hyggeligt, men også når det er knap så sundt. Og enhver dansk familie har mindst én alkoholiker.

Oplev et væld af tragikomiske historier fra et vaskeægte brunt værtshus, og ja, det ér morsomt. Men der er også et “men”. Og alle, der kender til alkoholens mange sider, kender dette afgrundsdybe “men”, som tilmed rammer de pårørende.

Peter Dyreborg er mest kendt for poetry slam og spoken word, og i 2021 har han 10-års jubilæum på Det Kongelige Teater. I sit nye soloshow tager han dog en pause fra poesien, og giver sig i kast med storytelling tilsat en snert comedy.

Det er blevet til et ganske særegent show med en nervepirrende og rørende personlig historie om druk, værtshuse og kriminalitet. Men også med en hel masse at grine af, selv når der egentlig ikke er så meget at grine af.

Varighed 120 min.

Info