PEER GYNT?


HUSETS TEATER / TOASTER / THE OTHER EYE OF THE TIGER (TOETT)

PEER GYNT?

Vi vil gerne lyve dig lige op i ansigtet, fordi vi tror på, at løgnen er det smukkeste, vi har. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med at lyve, da vi tror på, det er den bedste hjælp, du kan få fra os. Ibsen sagde selv, at hvis du tager livsløgnen fra gennemsnitsmennesket, så dør det. Vi vil gerne hjælpe dig med at overleve, så lad os sammen lyve os igennem Peer Gynt på en måde, du aldrig har turde lyve før.

 

Bag nyfortolkningen af Henrik Ibsens Peer Gynt, står kunstnerkollektivet The Other Eye of The Tiger (TOETT) som er et TOASTER huskompagni, der tidligere har skabt NUL og Martyrmuseum – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETTs værker er på én og samme tid scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.

Kulturbunkeren

Nordjyske

Berlingske

Ungtteaterblod

— POV International

− CPH Culture

− Frederiksborg Amts Avis

 

TEKST Frit efter Henrik Ibsen / TEKSTBEARBEJDELSE OG ISCENESÆTTELSE Henrik Grimbäck / MEDVIRKENDE Morten Burian / SCENOGRAFI Ida Grarup / SCENOGRAFASSISTENT Sigrid Andreasson / LYSDESIGN Súni Joensen / LYDDESIGN Asger Kudahl og Daniel Fogh 

VARIGHED 90 MINUTTER


#henrikibsen            #løgne            #sandhed            #interaktivt            #inearteknik