På Jorden

På Jorden

23.11.21 – 18.12.21

Vi bevæger os mod årets korteste dag. Solen hænger lavt på en overskyet himmel og det er koldt. Inde i teatersalen er en have vokset frem. Haven har åbent fra solen går ned og samme antal timer som den har været på himlen den pågældende dag. Kunstigt sollys puster i dette tidsrum liv ind i planter, insekter og dig. Du kan møde op når som helst. 

I haven finder du et 20 timer langt lydværk. En menneskemængde har forladt salen. Men deres ord og handlinger er blevet siddende. De sidder i væggene. De gentager sig selv. Om og om igen.

En fuld sal af mennesker ankommer og tager plads i tilskuerrækkerne. De holder tale, snakker, diskuterer, griner, skændes og går igen. En ny ankomst af mennesker. De har nøjagtigt den samme samtale som den foregående, men i et helt andet toneleje, med andre følelser på spil. De forlader salen. En ny ankommer. Du lytter, men ser ingen. Sådan fortsætter det i timevis.

I performanceinstallationen PÅ JORDEN zoomer vi ud fra den synlige menneskemængde og ind på individets rolle i globale magtstrukturer. Vi undersøger kædereaktioner og handlingers resonans.

Det kunstneriske hold, hvis kompetencer spænder over alt fra nycirkus, billed- og performancekunst, sociologi, sang og kropsterapi, hjælper dig med at genvinde fodfæste i et ustabilt landskab, og med at tune ind på det større billede du er en del af. Hvis du altså kan finde dem.

Du må blive i salen så længe du vil, indtil den kunstige sol går ned.

 

Info