På Jorden

På Jorden

30.11.21 – 18.12.21

Vi bevæger os mod årets korteste dag. Solen hænger lavt på en overskyet himmel og det er koldt. Inde i teatersalen er en have vokset frem. Haven har åbent fra solen går ned og samme antal timer som den har været på himlen den pågældende dag. Kunstigt sollys puster i dette tidsrum liv ind i planter, insekter og dig. Du kan møde op når som helst.

I haven finder du et 20 timer langt lydværk. En menneskemængde har forladt salen. Men deres ord og handlinger er blevet siddende. De sidder i væggene. De gentager sig selv. Om og om igen.

En fuld sal af mennesker ankommer og tager plads i tilskuerrækkerne. De holder tale, snakker, diskuterer, griner, skændes og går igen. En ny ankomst af mennesker. De har nøjagtigt den samme samtale som den foregående, men i et helt andet toneleje, med andre følelser på spil. De forlader salen. En ny ankommer. Du lytter, men ser ingen. Sådan fortsætter det i timevis.

I performanceinstallationen PÅ JORDEN zoomer vi ud fra den synlige menneskemængde og ind på individets rolle i globale magtstrukturer. Vi undersøger kædereaktioner og handlingers resonans.

Det kunstneriske hold, hvis kompetencer spænder over alt fra nycirkus, billed- og performancekunst, sociologi, sang og kropsterapi, hjælper dig med at genvinde fodfæste i et ustabilt landskab, og med at tune ind på det større billede du er en del af. Hvis du altså kan finde dem.

Du må blive i salen så længe du vil, indtil den kunstige sol går ned.

Husk du kan tilkøbe en jule-tapasplatte med din billet til PÅ JORDEN. 

Vi har skræddersyet den perfekte juletapas-platte til dig – og der vil både en vegetarløsning og én uden svinekød. Så de fleste i selvskabet bør kunne spise med. Læs mere ved at klikke på knappen nedenfor.

 

 

Obs. Installationen begynder forskelligt fra dag til dag, da den afhænger af solens bane på himlen. Man kan komme i hele åbningstiden. Maden kan hentes i Den Røde Bar mellem 18.00 – 19.00.

Info