NÆRMERE


DET FYNSKE DANSEKOMPAGNI

NÆRMERE

ARTIST TALK 16. MAR

VENUE KUNSTBYGNINGEN FILOSOFFEN


NÆRMERE er en modig og hjertelig danseforestilling, der tager udgangspunkt i unges stigende ensomhed, og vores menneskelige behov for nærhed.

Forestillingens immersive format inviterer dig som publikum til at bevæge dig frit rundt i udstillingsrummene i Kunstbygningen Filosoffen, og giver en spændende mulighed for at stoppe op, gå videre eller gå nærmere dansen, som du lyster.

Vi lever i en tid hvor vi har mere kontakt end nogensinde, men får vi den type kontakt vi virkelig har brug for? NÆRMERE er en hyldest til kroppens nærvær med en verden af samhørige kroppe der løfter hinanden, smelter sammen, kæmper med at falde i hak, og lader op side om side.

 

PRODUCENT Det Fynske Dansekompagni / KONCEPT OG KOREOGRAFI Anna Ting Nissen Bech og Viljar Irtun Moe / MEDVIRKENDE DANSERE Camilla Schnack Tellefsen, Cecilie Schyth Kjær, Christina Dyekjær og Viola Dröse / MUSIK Anna Klungre / KONSULENT Stine Isachsen Knudsen og Cirkeline Dahl Bondesen / FOTO Anders Brønserud Nielsen

FORESTILLINGEN ER STØTTET AF Odense Kommune – Kulturpuljen, Slots og Kulturstyrelsen – Øernes Kunstfond, Dansk Skuespillerforbund, Cirkom og Kulturmaskinen / Kunstbygningen Filosoffen


VARIGHED 60 MINUTTER


#modernedans         #immersiv         #nærhed         #relationer         #eksistentialisme