NÅR KUNSTEN SITRER


PARK TEATRET

NÅR KUNSTEN SITRER

OBS. SPILLER PÅ GALLERI GALSCHIØT


En tværkunstnerisk forestilling om kvindens liv i skyggen af manden og i lyset af kunsten baseret på et stykke nyskreven dramatik af den Reumert-vindende dramatiker Simone Isabel Nørgaard. 

 

NÅR KUNSTEN SITRER er en indendørs vandreforestilling gennem et kunstmuseum, hvor vi følger tre kvindelige kunstneres liv med J. F. Willumsen. De fik en plads i centrum af kultureliten, men det blev med en plads bagved manden og hans billedkunst. Juliette, Edith og Michelle var kvinder, muser, partnere, modeller og kunstnere. De blev anerkendt som Willumsens medkunstnere, men blev de også anerkendt som selvstændige kunstnere? Og hvordan ser eftertiden på dem? Vi dykker ned i deres fortælling og trækker tråde til en nutid, hvor køn stadig opleves som en hindring for at opnå anerkendelse for sin kunst.

 

DRAMATIKER Simone Isabel Nørgaard / DRAMATURGI Anja Ohlsen / ISCENESÆTTELSE Sofie Pallesen / MEDVIRKENDE Iris Thomsen, Kristine Nørgaard og Karen Nielsen / SCENOGRAFI Filippa Berglund / LYSDESIGN Sebastian Just / LYDDESIGN Mikkel Peter Larsen / FOTO Cæciliie Philipa Vibe Pedersen 

 


VARIGHED 1 TIME OG 30 MINUTTER


#kønsroller            #identitet            #tværkunstnerisk            #ligestilling            #magt