MDC III (BE)

MDC III (BE)

28.01.23

MDC III består af tre kernemedlemmer fra Belgo-jazz-scenen; saxofonisten Mattias De Craene og trommeslagerne Simon Segers og Lennert Jacobs.

I september 2022 vendte den transcenderende jazztrio, MDC III, tilbage med deres andet album Drawn In Dusk. På det nye album skaber trioen en transcendent, drømmende atmosfære, fuld af pulserende grooves, effektfyldte saxofonlinjer, modulære trommer og masser af plads til improvisation.

Efter deres første EP, MDCIII ft. Sylvie Kreusch, og deres efterfølgende første (internationalt) roste album ‘Dreamhatcher‘, er ‘dobbelttromme-saxofontrioen’ klar til at levere en helt ny palet af lyde, der er lige så mystiske, energiske og vilde som ‘Dreamhatcher‘.

MDC III er et projekt, der involverer trommer og saxofon, mens brugen af ​​blokfløjte, elektronik og perkussion styrer musikken ud over de klassiske, akustiske begrænsninger, og resultatet er påfaldende rigt med kontraster. Hvad der et øjeblik er abstrakt og introspektivt, kan skifte – gradvist eller brat – til øjeblikke af voldsom ekstase i det næste.

Resultatet er mange ting på én gang, men på trods af disse vildt varierende lyde, teksturer, rytmer og stemninger, hænger de alle sammen, som en del af en fri, generøs og inviterende helhed

Støttet af Odense Kommune – Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Musik.

INFO