MARGRETE I


TEATRET MØLLEN

MARGRETE I

OBS. SPILLER PÅ RYSLINGE HØJSKOLE


1412..Ombord på sit skib i Flensborg Fjord møder en syg Margrete, datter af Valdemar Atterdag og formynder af Danmark, Norge og Sverige, en fremmed kvinde. Kvinden virker underligt bekendt, og da minderne pludselig presser sig på, betror Margrete sig til den fremmede og ser tilbage på et begivenhedsrigt og foretagsomt liv.

MARGRETE I er Teatret Møllens dramatisering af Anne Lise Marstrand-Jørgensens anmelderroste roman, der er en fortælling om Margrete 1.’s begavede, magtfulde og politiske væsen. Det er en fortælling om vejen til magten og en beretning om de strabadser og prøvelser, som Margrete måtte gå igennem – både som barn, som mor og som dronning.


Spis, Snak og Scenekunst m. Ryslinge Højskole

Til forestillingen på Ryslinge Højskole er der mulighed for tilkøb af kaffe og kage efter forestillingen. Tilkøb laves når du køber billet.

 

DRAMATURGI Anne Lise Marstrand-Jørgensen / ISCENESÆTTELSE Rasmus Ask / MEDVIRKENDE Connie Tronbjerg, Emma Silja Sångren og Sara Line Møller Olsen / SCENOGRAFI Laura Rasmussen / KOSTUMER Elsebeth Hede / LYSDESIGN Michael Breiner / LYDDESIGN Johannes Smed / FOTO Søren Hasselgaard Skaanning

 


VARIGHED 75 MINUTTER


#danmarkshistorie         #kvindekamp         #magt         #drama