INGENMANDSLAND

INGENMANDSLAND

21.06 – 24.06.23

#UFO #MUSICAL #HUMOR #ENSOMHED #90ERNE 

Enten er vi alene i universet eller også er vi ikke. Begge dele er lige skræmmende. Den globale interesse for UFO’er er genopstået med raketfart i den offentlige samtale, på baggrund af læk af tidligere skrinlagte informationer fra NASA i USA, klimakrisen og Corona-pandemien. Men det er ikke kun i USA, der er sket mystiske UFO-hændelser.

INGENMANDSLAND er en nyskrevet, unplugged UFO-musical om den generte og nørdede Orhan. Han er besat af UFO-bortførelser, og den største stjerne i hans univers er Finn Heino; hovedvidnet i sagen om en række mystiske UFO-hændelser i 90’erne. Sagerne blev lukket ned og Finn Heino erklæret mentalt ustabil. Orhan er desperat efter at møde ham, for måske har han nøglen til et uopklaret familiemysterium. Men er Finn fuld af løgn, eller har han fat i noget?

Dans med ud i universet i selskab med en række velkendte danske hits fra 90’erne og frem til i dag.  For hvilken genre er bedre end musicalen, når historien handler om længslen efter noget større end sig selv, og vi skal helt ud i himmelrummet?

VARIGHED
KREDITERING
ADGANG MED MUSIKÅRSKORT