Ibrahim Electric (Vinterjazz)

Koncert med Ibrahim Electric

04.02.22

Ibrahim Electric spiller to koncerter fredag d. 4 feb. på Momentum Musik.

Den første starter kl. 20:00
Den anden starter kl. 22:30

Begge koncerter har en begrænsning på 90 billetter, så du skal ikke vente for længe med at slå til!

Billetten til hver koncert koster 250 kr.
Med musikårskortet koster den 200kr.

Ibrahim Electric er en af de mest populære instrumental-grupper i Europa, og har i løbet af snart to årtier udviklet sig til et sprudlende monster af en orgeltrio, med sin helt egen fortolkning af hvad instrumentalmusik kan være. Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet, både i korte soli-spurter og længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over.

Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Spanien, Cypern, Monte-Carlo, Serbien, Litauen, Estland, Polen, Marokko, Tyskland, Finland, Irland, England, Skotland…..for bare at nævne nogle af de steder, hvor de har begejstret publikum.

Trioen består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist mr. Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers, der består af elementer fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60´ernes acid-power – altsammen sammensat til den den klassiske “Ibrahim-gryderet”, hvor de tre mødes i en stor fest af legesyge og virtuositet.

“BETTER THAN VIAGRA” – Information, DK
”BIG, INTERSTELLAR FUN” – Downbeat Magazine, USA
”FASTER INTO YOUR BLOOD THAN A GANGES PARASITE” – NYC Jazz Record, USA
”CAN YOU SAY ‘INVENTIVE’ ? I KNOW THESE GUYS CAN” – Jazz Times, Canada

Info