HOLD SÅ KÆFT LARS!


HOLD SÅ KÆFT LARS!

Det vi griner af, kan vi tale om.

Hold så kæft Lars! er en komedie om psykisk sårbarhed, der sætter fokus på de mange unge, der mistrives i dag. Forestillingen vil aftabuisere den skam, skyld og følelse af “forkerthed”, der ofte følger med psykisk sårbarhed.

Den depressive Liv smider sit sidste engangsknald, den kiksede Lars, ud af sin lejlighed. For at lykkes med endnu et selvmordsforsøg. Men Lars redder Liv og nægter at gå. Et absurd parforhold starter, hvor Lars kæmper for at få Livs livslyst tilbage og Liv kæmper for at få fred for den ubærlige smerte, som depressionen fastholder hende i. Forelskelsens rus løfter dem for en stund, men kærlighed kan ikke helbrede en svær depression.

Komedien iscenesættes af Heinrich Christensen med komedie-succeser som Ebberød Bank og Vi bygger en vej. Liv spilles af Mette Søndergaard kendt fra sketchshowet Hvorfor snakker vi ikke om mig? Lars spilles af Anders Budde Christensen, der gav os latterkramper i bl.a. Livstids Gæsterne.

I samarbejde med SIND Ungdom og “En af os” afholder vi oplæg efter forestillingen i hele landet efter jeres ønske, til formål at afstigmatisere og forebygge psykisk sygdom blandt unge i jeres område.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Kulturmaskinen.

Dramatik Mette Søndergaard Nielsen Iscenesættelse Heinrich Christensen Medvirkende Mette Søndergaard Nielsen, Anders Budde  Scenografi Lisbeth Burian  Lysdesigner Raphael Solholm  Komponist/DJ Mikkel Grevsen Fotograf Jacob Østergaard Johansson 


Varighed 75 minutter
Aldersgrænse +15


#teater #komedie #tragedie #kærlighed #psykisksårbarhed