HEIMR


HEIMR

En interaktiv lyd -og danseperformance om menneskets rejse hjem til naturen.

HEIMR udforsker menneskets forhold til naturen og hvordan man kan komme i dialog med den. Være nysgerrig på, hvad den har at fortælle, så vi bedre kan samarbejde med den. Give naturen et talerør, så den kan være med til at vejlede os. Få os til at forstå, at mennesket og naturen er ét og samme.

Lyddesigner og komponist Julie Ayo Schønherr Rosengreen og danser og performer Cathrin Elenor Nørgaard undersøger naturens skjulte kommunikation, og skaber en sanselig oplevelse for publikum, der både hører, ser og oplever performeren bevæge sig rundt på scenen, samtidig med at hun generer lyd med signalerne fra sin krop og ved berøring af kobbertape og vand. Med hjælp af forskellige devices som Julie arbejder med, opfanges frekvenserne fra forskellige elementer, der aktiverer lyd ved berøring, og herfra udvikler sig til et rummeligt, drømmende og meditativt musikalsk univers.

Forestillingen er skabt i co-produktion med Teater Momentums Residency program ‘Momentumakademiet’.

Hvad er Momentumakademiet?

Momentumakademiet er et akademi for scene- eller prøverumsløse scenekunstnere af i morgen og i dag. Et akademi, hvor du som scenekunstner får mulighed for at sparre med huset, lave workshops, åben visning eller præsentere din forestilling i Momentums lille biografsal. Det er også her, at du som publikum kan møde scenekunsten før den bryder igennem lydmuren eller før den er helt færdigudviklet og klar til at møde et stort publikum. Sidste sæson kunne vi blandt andet præsentere talent-forestillingen HAR DU SET MIN KLIT? og lave workshop og prøvevisning med OperArkitekterne/Josefine Opsahl og Rose Munk Heibergs kønsdiverse opera EKKO.

I år præsenterer vi MORS OMPLANTNING, LYSTEN TIL AT SMADRE NOGET, HEIMR og HALBAL.

Medvirkende Cathrin Elenor Nørgaard Lyddesign og komponist Julie Ayo Schønherr Rosengreen (AYO Sofa Beats) Foto A Slow Way Photography

Varighed 60 minutter


#dans #performance #natur #kommunikation #berøring