HEATHE + NARCOSATÁNICOS

HEATHE + NARCOSATÁNICOS

08.02.23

I samarbejde med Vinterjazz, lukker vi dørene op for en lang række koncerter i den kommende vinter!

Om NARCOSATÁNICOS
Narcosatánicos er en Aarhusiansk sekstet. Gruppens eklektiske udtryk drager på alt fra støjrock og protopunk til freejazz og afrobeat, med dyrkelsen af kakofoni, tyngde og intensitet som eneste konstant.
Bandet har siden 2013 etableret sig i både ind- og udland som en unik og overvældende liveoplevelse, imens deres to fuldlængdeudgivelser er blevet mødt med stor ros af internationale og danske kritikere.
Gruppens lyd & samspil har gradvist udviklet sig fra primitiv, hamrende repetition til et mere dynamisk eksperimenterende (omend ikke mindre aggressivt) udtryk- en mutation der straks er synlig i materialet på den kommende opfølger til BODY CULTS (2016), som forventes udgivet senere i 2023.

Udforsk dem her:
Livevideo: https://vimeo.com/537276817
Facebook: https://www.facebook.com/narcosatanicosdk/

Om HEATHE
“Audacious, atmospheric and not to be missed” – The Wire, June ’19
Med udgangspunkt i dissonans og endeløs repetition fremmaner Heathe massive og overvældende støjkollager, hvor desperation, højfrekvent ekstase og aggressive energiudladninger giver genklang i et uendeligt mørke.
Heathe debuterede i foråret 2019 med fuldlængde-albummet “ON THE TOMBSTONES; THE SYMBOLS ENGRAVED”, bestående af én lang, kompromisløs og altomsluttende komposition. En plade som blev taget vel imod af flere internationale medier, og som tegnede et travlt 2020 for gruppen, indtil pandemien ramte.
Siden har Heathe omlagt sin grundlæggende DNA – fra en-mands-projekt til en kollektiv kompositorisk proces – og skabt nye veje i sit musikalske univers.
Forvent et harmdirrende kaos af håndspillet klubmusik, aggressiv polyrytmik, kakofonisk støjrock og højstemt gospel når Heathe tager jerngreb og først giver slip igen når du ikke kan mere.

Find mere om dem her:
Livevideo: https://www.youtube.com/watch?v=4zwtdM3qsvw
Facebook: https://www.facebook.com/heathedeath

INFO