GRÆSSET ER GRØNNERE

GRÆSSET ER GRØNNERE

02.04 – 19.04.23

#IDENTITET #SOME #FOMO #FUSIONSVÆRK #OPERA 

OBS! Begrænset antal pladser til Momentums årskortholdere pr. gang.

Ny opera i samarbejde med Oh Land og Danmarks Underholdningsorkester. GRÆSSET ER GRØNNERE tager favntag med den forsvindende ansigt-til-ansigt kontakt til fordel for iPads, mobiltelefoner, høretelefoner og telefonkøer. Vi lever sammen, men går hver for sig. 

I værket er melodien i centrum, hvor den klassiske og rytmiske er i løbende i dialog ved skiftevis at forføre melodien på hver sin måde. En tendens du kender fra filmens verden, hvor eksempelvis Bond-temaet bliver spillet på alt fra fløjte til akkordeon. Her er det rytmiske musikere, der komponerer en opera og derigennem skaber et fusionsværk, er udfordrer og gentænker genren. 

Af samme årsag bliver værket behandlet som en fragmenteret fortælling, hvor både dans, sang, skuespil og instrumentalmusik med varierende genrer undersøger forskellige vinkler af samme emne. Opera smelter sammen med moderne rytmisk musik som dubstep, blues, rock, pop og R’n’B, og sammen fortæller de historien om, hvordan vi for evigt leder efter grønnere græs i telefonen – i stedet for at se på det, der er lige foran os.


ÅRSKORTBILLET

Har du Momentum årskort kan du se Græsset er Grønnere gratis.

Kontakt os på billet@teatermomentum.dk og få udleveret en rabatkode der skal bruges til at reservere plads.

1) Bestil Billet på Den Fynske Operas hjemmeside 
2) Vælg Dato (gælder ikke forestillingens premiere d. 31.03.23)
3) Indløs kampagnekode
VARIGHED
KREDITERING