Gådekatalogerne

Gådekatalogerne

De hemmelige gådekataloger

Under den kolde krig skrev den russiske, forsker Alistair Vanga værket GÅDEKATALOGERNE – resultatet af et intensivt studie i hypnose, telepati og bevidsthedsudvidende stimuli, der skulle bruges på diplomatiets slagmarker til at læse og besætte fjendens tanker. Men pludselig forsvinder Vanga og hans værk formodes at være gået tabt.

Mange år senere møder vi den forhutlede Stefan Falk, der udfører mindre og fordækte opgaver for den danske efterretningstjeneste. Hans afdøde far, Oberst Ørhn, har kort før sin død, givet Falk til opgave, at rømme en underjordisk base ved Østersøen. En halv kilometer under jorden møder Falk den forsvundne Vanga – et møde der ændrer Falk for altid.

Hvem ejer tanken? 
Teater O præsenterer i samarbejde med Teater V og Black Box Theatre et nervepirrende psykologisk skakspil om tankens kraft. GÅDEKATALOGERNE er Hamlet og Patrick Melrose på LSD i et mind blowing univers, der trækker tråde til legendariske film som Dommedag Nu, Inception, Tenet og Shutter Island. På en mission, der har til hensigt at opspore den forsvundne Vanga, kommer en russiskefterretningsagent helt tæt på Falk. Sandheden om hvad der gemmer sig dybt i Falks sind, udvikler sig til et dybdeborende drama om at tilbageerobre Vangas farlige værk. Hvem ejer tanken? Tør vi åbne GÅDEKATALOGERNE og se?

Er du vild med historier, der udfordrer og leger med dine tanker, opfattelse, bevidsthed og din hjernes dybeste afkroge, så er denne forestilling lige noget for dig!

Info