DØDSDANSEN


DØDSDANSEN

En moderne danseforestilling baseret på August Strindbergs klassiske mesterværk fra 1901. Denne nyfortolkning tager dig med på en rejse gennem temaer som magt, mareridt, ødelæggelse og tabt kærlighed, der væver sig ind i den hjertegribende historie om Alice og Edgar. Efter 25 års ægteskab står Alice og Edgar over for skæbnesvangre beslutninger, der udfordrer deres liv. Ind i deres isolerede verden træder en ung slægtning ved navn Kurt, og farlige følelser antændes, hvilket fører til en lidenskabelig trekantshistorie. 

Forestillingen indfanger essensen af Strindbergs værk gennem nutidig koreografi og fysisk teater, der skildrer karakterernes indre konflikter og relationer. Musikken af Christian Tronhjem, der inkluderer udvalgte sange af Nina Simone, beriger oplevelsen og vækker følelserne til live. DØDSDANSEN forener fortid og nutid, Strindbergs dybe tematik, dans og koreografi i en forestilling, der vækker både sindet og hjertet. En fusion af dans, musik og drama trækker os ind i en intim verden af passion, konflikt og skønhed.

Tekst Baseret på klassikeren af August Strindberg Idé og koncept Marie Brolin-Tani, Melody Putu Koreografi og iscenesættelse Thomas Bentin Medvirkende Marie Brolin-Tani, Melody Putu, Lionel Ah-Sou Kostumer Åsa Gjerstad Lysdesign Hans-Olof Tani Musik og lyddesign Christian Tronhjem 

 


Varighed 70 minutter


#kærlighed #konflikt #drama #trekantshistorie #musik