DIGGING DEEP


DIGGING DEEP

Er du et ordentligt menneske? 

Altså helt bundærligt, er du det? Når du går hjem, stiller dig foran spejlet og ser dig selv dybt i øjnene – er du så et godt menneske… eller er du lidt shitty? 

Hej, og velkommen til Digging Deep. Det bliver ikke farligt. Ikke for dig. Du skal bare sætte dig godt til rette i salen. Til gengæld stiller vi os til rådighed for dig og din nysgerrighed – og vi svarer på alt. Og vi mener ALT. Der er ingen dumme spørgsmål, kun hudløst ærlige svar. That’s it! Vi fremlægger al snavs fra de dybeste afkroge og inderste kamre af vores sjæl. Intet er for ækelt, pinligt eller afslørende til at blive delt. Vi er ikke interesserede i at give et godt førstehåndsindtryk, vi vil bare gøre indtryk. Det eneste vi kræver af dig, er din uforbeholdne mening. Om os. Er vores moralske kompas rent eller råddent? Det er dig, der fælder dommen.

Digging Deep er en fysisk og kompromisløs forestilling. Et eksperiment, der går et spadestik dybere, helt ned i alt det vi normalt forsøger at skjule for os selv.

Tekst og idé Cecilie Haugaard Larsen, Mathilde Bækmark, Rune Klenø, Betina Grove Iscenesættelse Betina Grove Medvirkende og koreografer Rune Klenø, Cecilie Haugaard Larsen, Mathilde Bækmark Scenografi Simone Bartholin, Rosa Birkedal Lysdesign Rosa Birkedal Komponist Sune Skuldbøl Vraa Fotograf Søren Meisner 

 


Varighed 75 minutter


#detgodemenneske #dilemmaer #humor #afstemning #fysiskteater