City Matters

City Matters

08.05.22

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR

Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

Artist talk 08.05.21

♦ Mødested Teater Momentum

♦ Obs. Tag praktisk tøj og fodtøj på. Vandringen egner sig ikke for gangbesværede. Depositum ved årskortbillet. Dit depositum veksler du til en sodavand eller Momme-bajer.

Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton. En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er danser, scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket, hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne og byens materialitet.

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis – Københavns Internationale Teater og Sten & Grus A/S.

Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.

Varighed 75 min.

Info