ARBEJDER – SANGE FRA HJERTET

ARBEJDER – SANGE FRA HJERTET

01.05.23

#TEATERKONCERT #FÆLLESSKAB #PLADSTILALLE #KÆRLIGHED #SAMFUND 

Anmelderrost teaterkoncert om Arbejdersangbogens værdier og sangskat.

Programmet er lagt og det er selvfølgelig den 1. maj, vi tager den ikoniske Arbejdersangbog ned fra hylden og lukker op for den kulturskat, som sangbogen rummer. Gemt i sangteksterne ligger en masse historier og værdier, der er helt grundlæggende for vores samfund – også i dag.

ARBEJDER – SANGE FRA HJERTET præsenterer et alsidigt musikalsk univers med både kendte og ukendte sange fra Arbejdersangbogen, hvor de musikalske arrangementer både spiller med og mod sangene, som vi kender dem. De syv medvirkende vækker historien om Arbejdersangbogen til live i en teaterkoncert, der har musikken i fokus frem for individerne.

Det er en teaterkoncert, hvor der er plads til alle – røde såvel som blå, kvinder og mænd, unge og gamle, firkantede og runde. Sangene i forestillingen udtrykker stærke følelser og handler om værdier som sammenhold, fællesskab, omsorg, kærlighed og medmenneskelighed. Sange, vi alle kan spejle os i.


ARTIST TALK 01.05.23 – Efter anden forestilling

”En fremragende forestilling, som anbefales varmt til røde og blå, kvinder og mænd, unge og gamle, firkantede og runde.”

Herning Folkeblad

”En overordentlig smuk forestilling”
Morten Buckhøj

Iscene

Ungt Teaterblod

VARIGHED
KREDITERING
ADGANG MED MUSIKÅRSKORT